Каква пица јадете?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Бик

Најчесто ја нарачувате пицата која е специјалитет на куќата, одностно пицата која има буквално се`. А многу често знаете да нарачате и уште една помала пица, за секој случај, да не огладнете подоцна.

Нема врска. Секогаш нарачувам мала пица, па дури и таа не ја дојадувам некогаш.

Инаку јадам исклучиво само Везувио. Пицата е уствари Капричиоза без печурки.

Секогаш јадам Капричиоза.

Водолија

Зеленчук прелиен со мноооогу сирење и кашкавал. Тоа е пицата која можете да ја јадете секој ден.
Капричиоза со многу сирење и кашкавал да. И факт е дека јадам скоро секој ден пица. Ама ова со зеленчуков:nenene:

Рак

Вие сакате сами да си направите пица, а таа најчесто е вегетаријанска со многу домати и пиперчиња.

Leleleeeeeeeeeeeeeeeee ova e to4no za mene.... ja sum vegetarijanec i vakva pica najmnogu sakaaaaaam :vozbud:

Вегетаријанска пица тофу дробено,печурки свежи,растителен кашкавал и кечап нјам нјам.

капричоза... во Ресен ја прават најдобрата на свет, ако намине некој, обавезно пицерија “Викторија“, и ефтини се... да се најајш..

Кога нарачувате ( или кога дома сами си правите ) нарачувате една со месо или салама, а друга вегетаријанска пица, бидејќи никогаш не можете да одлучите каква пица навистина сакате да јадете.
Точно декa не мо3aм дa се одлучaм кaквa пицa сaкaм сaмо што не јaдaм по две туку еднa

вегетаријана најчесто јадам најубава ми е(ама не дека сум вегетаријанка :toe:)мјам
Vegetarian_Pizza_Nachos.jpg

Најчесто капричиоза, ама у Енрико неможам да одолеам на пицата со пршут :pipi:

Бик

Најчесто ја нарачувате пицата која е специјалитет на куќата, одностно пицата која има буквално се`. А многу често знаете да нарачате и уште една помала пица, за секој случај, да не огладнете подоцна.

колку е само точно ова :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom