Каква пица јадете?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Јадам само од специјалната округла капричиоза која се прави ексклузивно во Друштвото на ждерачите.:)

Може и од Твиги, не ми пречи.:vozbud:

Скулгрл напиша:
Јадам само од специјалната округла капричиоза која се прави ексклузивно во Друштвото на ждерачите.:)

Може и од Твиги, не ми пречи.:vozbud:

A jas taa sto ti ja prativ so brokuli ti se svigase,ti ja prativ specijalno so crveno traktorce i samo za tebe dodadov i moi zacini.Se zezam moja omilena e od Tofu,so pecurki i so mnogu mnogu ketchap ili tomatelo sos.

Риби
Вие сте скромни. Не пребирате многу многу кога е во прашање храната. Затоа јадете секакви пици.

абе може држи вода ама............обожавам необични вкусови, почнав со морскиот свет а многу ми се бендиса пица во УСА нешо слично на капричиоза ама со парчиња ананас и феферонки....мммммм е баш и овде ќе си ја напраам............

Капричиоза и пица со туна ммммммммм:baeh:

Капричиоза и незнам имаше и една друга со павлака... :):):)

ja jadam kapricioza taa e najubava spored mene

Martin$ напиша:
Капричиоза и незнам имаше и една друга со павлака... :):):)

Стелато!!! Ај лав ит!

секаква јадам не пребирам многу многу

Najveke Kapricioza, inace omileni mi se Fruti Di Mare, Fungi, So kulen, itn...
kaprito najubo mi e koga e so ljut sos od domati, i da ne e e so shampinjonji pecurki, najubai pecurki mi se vrganjot. Isto taka poubav vkus i prai na picata koga na krajot od korata kaj sto e najdebeliot del ima malce pojke zejtin i susam.
Ovie raboti gi znam oti tatko mi porano imashe edno 3-4 godini picerija.

Parmigana zakon!!So tenko secheni modri patlidjani,mas.zejtin,parmezan i malku luk.Probal li nekoj?

за реме на постови посната од „ Амати„ ја мерачам, а во останатиот дел од годината само капричиоза...кога дома ми ја прават ја јадам и со јајце на око врз неа...мх мх мх :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom