Каква кола имате/сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата SLaCk
  • Време на започнување Време на започнување
Imas drugi 7ci poevtini ne zaebavaj:) ti po najskapata se zaleta! Ustvari i onaka e toa fantazija ne se stegaj togas sto te karam:). BTW zemi takvo Punto pa da praime trka.

тоа пунто го јаде и клиото твое и пунтото на данче!

Ке земам не се секирај, за година и 3 дена зимам возачка

A zdravje koga ke zavrsam so restavracijata na Fiat 1300,ako se bide u red,moze ke ja setam po sobiri na oldtimeri :) i ke ja vozam u nedela popladne. :)

Eee ke go izduvam motorot ama aj:). haha znam be znam za HGT moeto e 1600 cc so 110 Ks ama malce modifikacii dogodina pa ke vidis.

немој мене да ми текне да го рчкам пунтото во моторот! Имаш цели страни и фирми за тјунинг јур пунто хгт

А ти што сакаш напрај му на клиото твое, бмв 760и го јаде ко заебанција! Да не зборам за м6

Imam smenato eden kup koli godinava , momentalno imam Mercedes A160 , a sakam da imam ML 320 CDI . (224hk). Menjac so 7 brzini prefineta tehnica i naravno klasika . Okolu 469 000 kr ca 55 000 EU , ko najdeno ...

Da sega ke menuvam plocki na kocnicite! hehe se zezam, pa sea za sea ne razmisluvam relativno mi e novo zadovolen sum baska lugevo ne vozat brzo neam predizvik:) Retko ima moja kategorija ili se mnogu pospori ili mnogu pobrzi...

Mercedes A160 bese kratkiot Mercedes taka?Kolku konji i kubici e?

Имав Цитроен Саксо 1.5D(2001-2003), имам Цитроен Берлинго 1.9D (2003-), а мислам дека до година ќе имам некаква Тојота...не знам каква, ама изгледа корола. Заборавив да кажам со господ напред:pop:

Фиат Пунто спортинг ЖУТО!:icon_lol:Срцка ми е колата,ја обожавам.До дипломска барем не ја мењам.А што сакам?Сакам Пунто ГРАНДЕ:). Нереално сакам порше :wink:

Dani^^^ земи си гранде хгт да видиш што е спортска кола, а не да те лажат со спортингот.

Колку е твоето? 1400 со 75?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom