Каква ќе биде одлуката на Меѓународниот суд на правдата за независноста на Косово?

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе постапи Судот по прашањето за независноста на Косово?

• Вкупно гласачи
    46
Da glasanjeto bese kako na Evrovizija...I sto ke se slucuva sega?Kosovo ke tone na ekonomski plan...

Makedoncinjata kuznajt kolku se razocaraa

Да сега цела недела ќе неможам да јадам од што се разочарав за земји како Косово и Србија не сум видел добро ни од двете па да се разочарувам ..

Mene mi zalici na megunaroden sud, a ne na evrovizija, placete vie sega, nema sto da vi pravime.

Да сега цела недела ќе неможам да јадам од што се разочарав за земји како Косово и Србија не сум видел добро ни од двете па да се разочарувам ..

Eden od pointeligentnine postovi na forumot :)

Ista marka,razlicno ime...

Kosovo e suverena i nezavisna zemja , nema smisla sudot da odluci nesto protiv Kosovo, Koga Kosovo e priznata zemja od SAD i NATO..

Srbite nikogas ne ke mozat da go povratat Kosovo,ova e fakt i realnost...

Pa vi rekov jas...

Kosovskata nezavisnost e legitimna, ete i za Hag e taka..

Megunaroden sud = sud na NATO i Amerika...gnasna stvarnost...

hehe .... se znae koj gi drzi koncite vo svetot ....Britain (i tie zad nea) ... Srbija ispadna glavna uloga vo romanot "proces" :) kakvi zaspani politicari ..bog da cuva i da brani ....so pravni sredstva ke ja isturkaale pravdata za Kosovo hahahaha.....

Pa vi rekov jas...

Хаг е легитимен коа ќе го апси Рамуш, а коа ќе дојде за Аркан, Милошевиќ, Младиќ, Љубе и Јохан, тој не е и е поврзан со НАТО, и НАТО не чини (кој знае шо чини), ЕУ не чини, Америка не чини. Прости деца.

ajde uste ednas neka im e so sreka na kosovarite:smir:

A Srbija neka se misli i za Vojvodina, da ne bidat Srbija ko Nokia= Belgradski Pasaluk

Ako Johan e vo Hag,togas i Ahmeti treba da bide vo Hag...togas ke zboruvame za legalna i ednakva pravda...

--- надополнето ---

Pa vi rekov jas...

Znaci i Tibet ke bide legitimen,taka? :tv:

Eh sto dostignavme od Somalija da naogame pravda...i od narko Kolumbija :)

Најсмешно е што сега Албанците, кои досега тврдеа дека одлуката на судот е необврзувачка, ќе ја величаат неговата валидност и врховност (во контекст на меѓународното право).
Додека пак Србите, кои се колнеа во валидноста и врховноста на судот (надевајќи се на позитивна, за нив, одлука), сега ќе почнат со истакнување на необврзувачкиот карактер на пресудата.

Тоа е доволен показател за објективноста која владее.

Ќе рипаме ќе скокаме, шо сакаме ќе прајме, не оти сакаме, туку оти ни се можи бе. Јаки сме! Ни мојш нешто?

Друго, еден мора да оди апсаана, еве ќе го дајме Рамуш (секако со местенка и од самите Косовари кои што сега се загрозени од неговата политичка партија). Ќе го дајме. Вие не сакате жртва, зато ништо не добивате. Ние даваме жртва-курбан, и добиваме. ВРЛИ РИПЧЕ, ДА ВАТИШ КРАПЧЕ. Рамуш за држава! Кај го има то бе? :vozbud:
Со ова си го докажуваш твојот просталук, се гледа од каде ти е потеклото. Уште многу време треба да помине за да те научиме што е тоа демократија.

--- надополнето ---

Mene mi zalici na megunaroden sud, a ne na evrovizija, placete vie sega, nema sto da vi pravime.
За што да плачам????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom