Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Летоска треба да зеам Xiphos ама 24 полиња 6 жици, најефтиниот модел, ХР300 ВК![]()
Moја грешка...нема со 7 жици и 27 полиња..сакав да кажам или таа со 27 полиња или таа 7 жичаната.
Ти глеј да земеш тоа...само немој да те изгорат со цена.
А да...коа ќе ја земеш, кажи адреса на живеење и кај ја чуваш.
Ова Блајнд шо ти го покажа е 27/7 а ја не приметив дека си се збунил зашо мислев за ова збориш, а ова е Некроибанезот х)Moја грешка...нема со 7 жици и 27 полиња..сакав да кажам или таа со 27 полиња или таа 7 жичаната.
Ти глеј да земеш тоа...само немој да те изгорат со цена.
А да...коа ќе ја земеш, кажи адреса на живеење и кај ја чуваш.
Сеа за сеа не е официјално искочена! Мухамед више ја имаЈа мислев ова ќе биде signature на Мухамед....ко што глеам 800 долара...кај нас тоа значи едно 1000 евра.
ME LIKE!!!
ЕДИТ: Како што реков, уште не е излезена оваа. XPT707 е со stop-tail кобилица (така беше мислам на нашки). Јас сакам со тремоло.
Dean Dimebag Dixie Rebel.
![]()
Сакам Фендер Џез бас.
Иначе не знам да свирам,ама со време ако се посветам ќе научам,никој учен не се родилНека ми препорача некој АПЛА почетнички бас кај има на ново да си земам,на што треба да внимавам во изборот и така натаму :smir:
А цени?Исто што и на гитара што треба да внимаваш , штимерите да се исправни , вратот да не е искривен , жици ако се лоши веднаш да смениш.. Најосновните работи.
Инаку бас како инструмент е многу лесен да се научи , меѓутоа многу е тежок да се усоврши.![]()
Да ти кажам право незнам, ќе се распрашам .Како и да е ептен почетнички , не многу квалитетни ама сепак солидни, имаш во Смешко во ГТЦ ако си од Скопје.А цени?За нешто најосновен модел,почетнички од - до :smir: