Каква Ароганција - Ресторан Дион

• Креатор на темата Креатор на темата decko77
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како што реков на почетоков, истражував ресторани вчера и случајно го видов. Да го забележав пред 4 месеци ќе го пуштев тогаш. И не сум бил на ниеден ladies night.

A не забележа пред месеци дека истата дискриминација постои сегде, туку баш сеа се фати за 300 денари за нова година.

Полна си со контрадикции не разборам само мењаш тема ме обвинуваш за работи и кога ти барам да ми дадеш доказ да обвинувањето пак мењаш тема.

Ти објаснив ама ти не разбираш, немам опција за цртање иначе ќе ти нацртав. Дај смири се малку па после прочитај пак, верувам дека ќе сфатиш. Дотогаш Поздрав (y)

Секој МАЖ што мисли дека неможе да испие и да изеде 300 и повеќе денари повеќе од поубавата половина а згора на тоа се жали дека е дискриминиран може слободно или да остане дома за Нова Година или да слави во Барови само со Мажи и розеви панделки.
Не навистина шала на страна „стварно ли се осеќате дискриминирани?„....
Пред десетина години беше срамота да поканиш девојка и да не и ја платиш сметката, денес се осеќаш дискриминиран за 300 денари....
Кај отиде светот...

Ми го зеде зборот (y).

И за ова почнавте теми да отварате бе ццц...

Би му препорачал на типацот што ја отворил темава да си отиде во Дион и да се изјасни како женско заробено во машко тело...може ќе му поверуваат на врата и ќе го пуштат.
Дај,мислам нема логика,ко едино место да е Дион во Скопје за пречек на Нова година.
Фино лепо си собираш друштво,разгледуваш на нет некоја кафана како стои со цените и идеш таму ко господин со асална музика што ќе ти свири,а не во Дион,ќе почнат со Зајди,зајди и ќе завршат со сечи Перо...

И за ова почнавте теми да отварате бе ццц...

Би му препорачал на типацот што ја отворил темава да си отиде во Дион и да се изјасни како женско заробено во машко тело...може ќе му поверуваат на врата и ќе го пуштат.
..

Така е бесплатно...на Боки 13 како самопрогласен куронемач никаде не му наплаќаат влезница. :D

Не знам дали си маж или не си маж ако испиеш повеќе од триста денари во една вечер, или пак дали си хемафродит или не си како што е на пр. Боки тринаесет (тртин), но знам дека секој кој што ќе фрли две илјади денари или пак илјада и осумстотини денари за една вечер е тотално забеган.
Тука јас ја гледам ароганцијата кај цените.Едната вечер што ќе ја прославиш и наредниот ден што?Пак на работа...........Да не има вклучено и ноќно капење со седумдесет и две девици?
Народов тотално забегал.

Така е бесплатно...на Боки 13 како самопрогласен куронемач никаде не му наплаќаат влезница. :D

Уште подобро ќе му се фати,1800 денари у џеб ќе стаи,а ќе јаде и ќе пие гага :icon_lol:

Поглупо место од Дион нема бе,ти си заплнал со дискриминација :eek:

Уште подобро ќе му се фати,1800 денари у џеб ќе стаи,а ќе јаде и ќе пие гага :icon_lol:

Поглупо место од Дион нема бе,ти си заплнал со дискриминација :eek:

Глупо ми е да ти реплицирам пошто изгледа ништо не си прочитал од тоа што напишав.

Абе скоро секаде има вакви привилегии за девојките и тоа било така стално. На пр. иде реклама дека у петок у дискотека Х влезот е 100 денари а за девојките е гага. Или на пр влезот е по 200 денари а девојките добиваат пијачка или две гратис, што му се фаќа исто.
Тоа е, газдата така си направил, кој сака нека иде. Е сега друга работа е што еден куп ергени ќе се накотат таму уште у 8 и пол вечерта пред Нова година :).

Глупо ми е да ти реплицирам пошто изгледа ништо не си прочитал од тоа што напишав.

И што дека прочитам што си пишал ?
Ти бе вчера сабајле дан си доселен во Скопје,па да не знаеш како стојат работите низ скопскиве кафичи ?
Така си беше одамна,за женските на врата некој попуст рецимо,а машките ќе платат за нив,небитно дали се заедно или не.
Дискриминација или не,не ме занима,пошо не искачам на толку глупави места,па да плачам на форум за дискриминација,зошто јас плаќам 150 денари за влез,а женската пред мене пицната у минич до пич не плаќа ништо.
Дион ти е место за шалабајзери и обични сељаци од околината на Скопје,а од Скопје никако да ги најдеш,бидејќи сите бегаат од таму.Тоа вратарите и менаџерите што се простаци,тоа е сосема друга приказна,затоа би ти препорачал повеќе да не стапнуваш во Дион,подобро влези во биртија,подобро ќе поминеш,отколку во таа селска кочина.

Поголема ароганција е поставување на цена од 2000/1700 денари каде Амир и Ивица ќе пеат, и тоа лајв!

Плус неписмени се, "неограничено пијалоци", јаооо мајко моја, можам да замислам за какво место се работи...

:vozbud:

И што дека прочитам што си пишал ?
Ти бе вчера сабајле дан си доселен во Скопје,па да не знаеш како стојат работите низ скопскиве кафичи ?
Така си беше одамна,за женските на врата некој попуст рецимо,а машките ќе платат за нив,небитно дали се заедно или не.
Дискриминација или не,не ме занима,пошо не искачам на толку глупави места,па да плачам на форум за дискриминација,зошто јас плаќам 150 денари за влез,а женската пред мене пицната у минич до пич не плаќа ништо.
Дион ти е место за шалабајзери и обични сељаци од околината на Скопје,а од Скопје никако да ги најдеш,бидејќи сите бегаат од таму.Тоа вратарите и менаџерите што се простаци,тоа е сосема друга приказна,затоа би ти препорачал повеќе да не стапнуваш во Дион,подобро влези во биртија,подобро ќе поминеш,отколку во таа селска кочина.

Не сум ни бил у Дион. Иначе освен во Биртија во кои други кафани/ресторани идат помлади?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom