Каков велосипед возите/сакате да возите?

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Скоро секој ден сум на точак. Пред 2-3 години летото секој ден со другарите по 15-16 километри, ноќно време. Јако беше сеа више појќе обврски и немаме време..
А и не мрзи..

2012_Cube_Acid_250746.jpg

4%20epic%20WC%20alt.jpeg

едно вакво не е на одмет :)

imam tocak koj e mnogu star ama seuste u vozno stanje. Ke se vozi uste mnogu godini.

Picture 998.jpg.Picture 999.jpg.Picture 1000.jpg не е лошо да се има како резерва,само за 200 денари, (се нашло од некаде во подрум х 1)

Прегледај го приврзокот 78590.Прегледај го приврзокот 78591.Прегледај го приврзокот 78593 не е лошо да се има како резерва,само за 200 денари, (се нашло од некаде во подрум х 1)
Ова тој средниот амортизер?
Аман бе, што имаш ти во подрум мислам да не имаш и нуклеарно гориво на залиха? :pos:

Ова тој средниот амортизер?
Аман бе, што имаш ти во подрум мислам да не имаш и нуклеарно гориво на залиха? :pos:

Сега пред малку го најдов во еден куфер со мелачки.
Имав еден Собим.ги даваа на работа на 6 рати, и издржаа 6 недели,
е тој ми цркна одма во средина и замисли беше пластичен,потоа сум го купил овој, ама во меѓувреме некој го ќари од пред влез китајчето. Па еве сега кој-што да.

е тој ми цркна одма во средина и замисли беше пластичен,потоа сум го купил овој, ама во меѓувреме некој го ќари од пред влез китајчето. Па еве сега кој-што да.

Како што кажав, оние Словенечките да си најдам таков ќе си возам. Стар бил, ваков бил.. Абе ми е гајле више за изглед, само нека тера. Дедо ми пред земјотресот од Ханриево ( Ѓорче Петров ) до Железара на работа идел на точак секој ден, и без разлика годишно време. А јас два пати до Центар да идам ќе треба 10 поправки да сторам после тоа.

Имам ваков и го продавам за да си купам нов. :) Стар е една ипол година. Ќе зеам некое роадбајкче изглеа.
matrix-team-2.jpg

Клучен збор за велосипед во мкд, а што е најинтересно извезуваат под друго име во европа и тие се светлосни години во клавитет споредено со ова што го оставаат кај нас
Not good Sobim, not good

Клучен збор за велосипед во мкд, а што е најинтересно извезуваат под друго име во европа и тие се светлосни години во клавитет споредено со ова што го оставаат кај нас
Not good Sobim, not good

А под кое име извезуваат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom