Бојата многу ми се допаѓа.
Ова тој средниот амортизер?Прегледај го приврзокот 78590.Прегледај го приврзокот 78591.Прегледај го приврзокот 78593 не е лошо да се има како резерва,само за 200 денари, (се нашло од некаде во подрум х 1)
Сега пред малку го најдов во еден куфер со мелачки.Ова тој средниот амортизер?
Аман бе, што имаш ти во подрум мислам да не имаш и нуклеарно гориво на залиха?
Како што кажав, оние Словенечките да си најдам таков ќе си возам. Стар бил, ваков бил.. Абе ми е гајле више за изглед, само нека тера. Дедо ми пред земјотресот од Ханриево ( Ѓорче Петров ) до Железара на работа идел на точак секој ден, и без разлика годишно време. А јас два пати до Центар да идам ќе треба 10 поправки да сторам после тоа.Сега пред малку го најдов во еден куфер со мелачки.
Имав еден Собим.ги даваа на работа на 6 рати, и издржаа 6 недели,
е тој ми цркна одма во средина и замисли беше пластичен,потоа сум го купил овој, ама во меѓувреме некој го ќари од пред влез китајчето. Па еве сега кој-што да.
Клучен збор за велосипед во мкд, а што е најинтересно извезуваат под друго име во европа и тие се светлосни години во клавитет споредено со ова што го оставаат кај насСега пред малку го најдов во еден куфер со мелачки.
Имав еден Собим.ги даваа на работа на 6 рати, и издржаа 6 недели,
е тој ми цркна одма во средина и замисли беше пластичен,потоа сум го купил овој, ама во меѓувреме некој го ќари од пред влез китајчето. Па еве сега кој-што да.
А под кое име извезуваат?Клучен збор за велосипед во мкд, а што е најинтересно извезуваат под друго име во европа и тие се светлосни години во клавитет споредено со ова што го оставаат кај нас
Not good Sobim, not good
NE im go zapomniv slucajno i nie otkrivme drugarce drzi dukan i bese kaj niv za da donese i nekolku eftini bikovi pa slucajno gi vidovme ovie i na prasanje za da zeme öd niv odgovorot bese za izvos seА под кое име извезуваат?