секогаш различно, али имам од се по нешто :pos2: некогаш забележувам,пишувам, понекогаш раскажувам на глас,мавтам со рацете аа и обавезно со пенкало у рака :pos2::pos2: се зависи од тоа што учам и како полесно можам да го запомнам.
не спагам во ниеден од овие мене учењето ми зависи од местоположбата книгата времето.....уствари и не учам многу само кога знам дека сум на ред(и нормално бидејки сум 21 у дневник)тоа значи при крај на тромесечие и не ми претставува материјалот проблем бидејки колку ми е пошарена книгата толку полесно учам...незнам зашто е тоа така....а не се ориентиран на час по боите.....
Ја сум и визуелен и моторички тип. Стално се клацкам или нешо коа учам, и материјалот го пишувам на страна во скратена верзија, и сум приметила кога одговарам или кога решавам тест се сеќавам како изгледало тоа што ми се бара во учебникот (не како звучело).
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.