меланхолик-(melan hole- црна жолчка), реагираат многу бавно, но силно и долготрајно, на лицето не им се забележува што чуствуваат(интравертно), основна емоција им е тага и песимизам. Настаните длабоко ги преживува, тешко воспоставуваат контакти, но кога ќе воспостават тие се вистински пријатели. депресивно реагира. Не реагира брзо и ако некој ги навреди , таа навреда ја памти
That's Me:jaj:
znam deka sum mnogu brz i dolgotraen a gore toa go nema navedeno..
nekoj neobi4en ..silen temperament vo mene se javuva..eve ke napravam spoj odnosno mesavina od Xolarik & MelanHolik
флегматик-(flegma-слуз) реагираат бавно со слаби реакции, интравертни се, основна емоција им е рамнодушноста. Овиe лица делуваат спокојно и сталожено. Навредата не ја памти долго време
http://imageshack.us/ Дефинитивно флегма! - со мали примеси на меланхолик, знам да западнам у некои депресивни периоди.
...flegmatik...laden ko led... inache do sega nemashe da mozam da go rabotam toa od sto zarabotuvam...i plus bi dodal... lesno prilagodliv na sekakva i vo sekakva situacija...
Уфф, деликатно исто како и ракувањето со нитроглицерин можам да кажам дека шизофренично прескокнувам во сите наведени групи, иако овие двете некако ми преовладуваат.
Holarik i sangvinik ke da sum..
za sangvinik e vo celost tocno.
Ama Organizatorskite raboti i istrajuvanjeto do kraj mi se DOblesti!
tipicno za Holarikot
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.