Каков стол користите додека седите пред компјутер?

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Еден грд, неубав и неудобен стол, што да ви кажам. Ама во најскоро време ќе го сменам, оти ова веќе не се трпи:nesvest:!

Најобичен дрвен кујнски стол, и од таа причина после подолго седење пред PC сум само за на рехабилитација.:vozbud:

Изборот на правилен стол е од големо значење посебно ако поминувате долги часови седејќи пред компјутер. Јас имам сменето преку 10 столови од причина што ниту еден не ми се погодил до сега (кичмата ми знае). Искрено најпрактчни испаднаа тарпезариските, озбилно. Се мислам дали да земам од тие канцелариските фотејљи што се вртат, уште таква не сум пробал.
ap123a-r.jpg

Што мислите кој е најправилен избор на стол за работа пред компјутер?
Eve istiot go imam :smir:

seconique-connor-computer-chair.jpg

ваков плав ама сега одам да земам еден од кујна оти штрав за малце в д*п к еми влезеше арно не ме погоди
И мојот беше ист, ама пред 2 месеци влегов дома и ја видов сестра ми со уште 3 нејзини другарки качени на него, се вртеле децата, интересно им било:tapp: Се скрши па си зедов еден од трепезаријата на некое време, додека не стигне новиот, директорскиот :wink:

Имам од овие "кожни" директорски како што ги зборите али од кинеските ми е купен и се покажа одлично едно месец дена :tapp: . После почнаа да паѓаат рачките, да се кршат тркалцата, да пука "кожата" и дојде до еден стадиум кога мораше да се смени постољето и да интервенирам со рачките од столчево. Ги потсредив и сега за сега е ок. Жив Крш :)

Убав, зелен, со тркалца и со такво за кревање/спуштање

Клечам на колена

Синдикалски канцелариски стол , неудобност 100% , пробајте ке зажалите.

Со тркалца. И мислам дека го скршив пред некој ден, ми крцка у предел на кичмата. А може и кичмата да ми е.

Седам на удобна канцелариска фотелја се врти , висината е таман , не е ниту тврда ниту мека едноставно преудобна како за мене ...

ма каков и да е само да се испружам и да се чувствувам комотно и да киснам пред компјутер

Легнат си седам, ко црногорец сум станал...:pos2:

на фотеља можам да лежам и да седам у исто време :toe:
и црногорец сум па поише практикувам да се одмарам од лежење:helou:

Vo pocetokot koristev fotelja ali potoa go premestiv kompjuterot vo druga soba kaj so uste fotelja ako se stavi ke nema ni igla kaj da se frli pa zatoa sea koristam od onie stolcinjata so obicno gi stavat vo detska soba do biro.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom