Каков мотор преферирате/би возеле

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување

Каков мотор преферирате/би возеле

• Вкупно гласачи
    62
Е многу, ебаго, јас најмногу 240 сум идел, а со стои триесе возам нормално накај охрид

05_gsxr1000r.jpg

Еве друг суперспортбајк.

П.С. Кристијан, па 125-ката тие само скутерче, не зезај.

П.С. Кристијан, па 125-ката тие само скутерче, не зезај.
pa za tolku imase pari,plus odi do 110 milji na cas so ne e loso. koa ke soberam poveke pari ili Yamaha
yamaha-m1-wallpaper.jpg

ili Kawasaki
w604h453_000003400D24CCCE.jpg

Дивајн напиша:
proj1-7.jpg

Стритфајтер, не утнав во гласање да? :P

имавме ние таков и ама ич не ми се свиѓа. Еве го:

23m07c4.jpg

скоро целиот е хромиран, али ја едвај чекав да го продадеме.

а сакам ваков сличен да купам, ама жут:
23m0a6u.jpg

морав да го избриша, лицево и косава пошто од кацигана цел ден на глава све живо ми се сплескува......ужас

ПС, морав да додадам:
Гарфиелд напиша:
Јас гласам за кастом, се разбира, кога веќе возам таков. Вие?

Инаку, го замолив хајлендерчопервизард (не за друго, има појќе слики од мене) да стави од секоја категорија по еден за да оние кои не знаат имаат на увид за што станува збор! Оние кои знаат, нема што да имс е кажува и објаснува, нели :wink: !!

Streetfighter e fakticki custom motor - sportbike Ninja, CBR, R1, R6 bilo koj moze da se prepravi da bide Streetfighter. Custom moze da bide bilo koj motor sto ne izgleda taka kako sto izlegol od prodavnica. Sportbikes moze da bidat custom, sve zivo.
http://www.whaccessories.com/Streetfighters.htm

I prasanje: sto e Lowrider i Trike? Ja gi znam samo ovie kategorii na motori: Sport, Touring, Dual, Off road, Cruiser, SportTouring

Види на почетокот на темата, таму има и слики од сите видови, ако не се лажам.

како може такви гадотии да ви си се свиѓаат бе лууууууѓеееееее....мене срам би ми било на улица да ме видат со све тоа....:poss:

еве ви custom R6:
23m341h.jpg

standard brand new R6:
23m35tf.jpg

racing only R6:
23m36hd.jpg

GSX-R 600
23m395k.jpg

custom GSX-R600
23m39mw.jpg

Ninja 600 custom
23m3di8.jpg

custom Ninja 900
23m3fo4.jpg

Honda CBR1000
23m3ipl.jpg

Honda CBR1000RR
23m3j9l.jpg

Honda CBR929 custom
23m3lmv.jpg

Dosta ve se?:zlo:

какви гадотии бе што ти е, тоа ти е класика, ко да речеш дека не поштуваш класична музика

Гижо напиша:
какви гадотии бе што ти е, тоа ти е класика, ко да речеш дека не поштуваш класична музика

да, некои се фини - оние што изгледаат средени, светнати, хромирани и све тоа супер е. И ние ќе си земеме чопер кога ќе ни пројде лудоста за брзина. Али некои од сликине изгледаат као нешто да им фали на тие мотори

незнам што може да има фали, може твоите стандарди за мотор се преголеми

Гижо напиша:
незнам што може да има фали, може твоите стандарди за мотор се преголеми

не, не ме сфаќај грешно. Не е до стандард, него што ми се свиѓа мене во овој период од мојот живот. Понатака може и ќе сменам мислење. Моментално, ми се свиѓаат само такви мотори ко што ги покажав претходно - спортски. Плус, све си зависи на улица што се вози во градот во којшто живееш. Овде стритфајтери не се возат, они се само за стантови правење. Се вози само спортски мотори и крузери (во стил на големите Харли Дејвидсон) - кастом или не, не е битно.

Streetfighter
najvise mi se sviga:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom