Kаков мобилен сакате да имате во моментов, реално, според вашите потреби...

K750i

a.k.a. DualCore
Член од
12 септември 2007
Мислења
23
Поени од реакции
1
Дефинитивно Nokia N95 8GB:vozbud:. Телефончето нема да го оставам од рака (ако го имам)

Janev

2.856
Поени од реакции
58
добар ми е овој шо го имам N73me само Wi fi да има и се ќе биде ОК

Night Crawler

Fear of the dark
Член од
26 јануари 2007
Мислења
187
Поени од реакции
5
П990и.Собирам пари и се надевам дека за некоја недела ќе го имам.

Alek_Sk

If you wanna learn something, bring your mothers!
Член од
14 септември 2007
Мислења
614
Поени од реакции
18
Сакам Nokia 8800 Arte Gold. ОДМААА ! ! !:pos2:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.493
Поени од реакции
8.005
Сони ериксон со слот за мемори кард.
Скромен дечко сум. Ама додека да го купам побрзо ќе си купам мп4 плеер, така да ќе преживеам со К510 и со К320.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Сакам да го имам истиов што го имам (HP iPAQ 6915), само во некое помало, зипувано издание. Пројде зимата, лесно беше, во јакна и ајт, ама сега летно време нема да ми го собере во џеб :)

Tanes

Ништо Море!
Член од
23 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
6
Сони Ериксон Пе Кец Дефинитивно!!! Некро дај бе кога ќе падне ценава на пе кецов ми се скурчи од чекање :D

Tanes

Ништо Море!
Член од
23 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
6
Сакам да го имам истиов што го имам (HP iPAQ 6915), само во некое помало, зипувано издание. Пројде зимата, лесно беше, во јакна и ајт, ама сега летно време нема да ми го собере во џеб :)
Пошо е постар модел нов има да се купи
?

Zombie

...resistance is futile...
Член од
2 февруари 2008
Мислења
388
Поени од реакции
46
n82 дефинитивно....ама ке морам да се стрпам и да почекам барем уште една година...

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
iphone некој незнам зш

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.222
Поени од реакции
952
Teлефонот од ден на ден се повеќе ме нервира и го игнорирам, и што повеќе го игнорирам, сфаќам дека сепак и можам без него... :)

Малце поскапо си го купив (пред 3 години додуша) и до скоро бев презадоволен од него ама нешто почна да ме нервира... Ми зезна 2 мемориски картички, слушалките ми се зезнаа, батеријата ојде од многу слушање музика, купив друга и таа ја снајде ко претходната, башка и дата кабелот често ме зафркава па не ми префрла работи во телефонот... Туку одвреме навреме сам се исклучува и некој кога ме бара, не може да ме добие...

Значи, oва би требало да ме задоволи:

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
da vi kazam pravo realno ne mi treba zosto dodeka jas setam po kafani i po pevalki telefon vo mene e isklucen koga gledam ili igram fudbal pak e isklucen koga igram karti e isklucen koga spijam pak e isklucen taka da svarno nema potreba

Kajgana Shop

На врв Bottom