Каков мобилен користите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Hahaha sea Iam Sony Ericsson K800 so software od K810.

W880 acoustics - pojacan zvuk
camera driver da snima 30fps video
Walkman player :D

budala e ovoj nad mene. Ne go citajte :pos: љољ

него јас имам Нокиа е50 од посебна едиција - блек едишн.
44.jpg

45.jpg

20070603-e50.jpg

Soni Ericsson w810 . И супер ми е телефончето сега за се , меморија 1гб уживанција :)

budala e ovoj nad mene. Ne go citajte :pos: љољ

Awe man... ne znam u koj smisol go kaza ova hahahaha. Se zezam... Ja samo si go rckam software-ot od telefonot... Si napraiv service cable (CUSTOM) i sea si praam eksperimenti hihihihih :D.

Btw ako saka nekoj da mu pomognam da go naprai telefonot DIV... strizlow800@hotmail.com e moj msn (jesda ne treba da go ostaam javno ali aj) hahaahah

Jas imam nokia 6630 music i nogo e jak dolgo vreme go koristam zakon e ima podrzka za usb stik da mu se prikluci i da slusam muzika da gledam celi filmovi u div x dvd format itnn.So symbian aplikacii ovoj telefon moze poveke i od najnovite ne nokia modeli.:pos2:

Attachments

• nokia-6630-music.jpg
    nokia-6630-music.jpg
    45,4 KB · Прегледи: 77
Имам sony ericsson к/810 i , а сега ке си го земам овој:
Sony-Ericsson-K850i-phone.jpg

Imam Sony Ericsson K810i samo nekoj ako moze da mi kaze od kade da najdam memory card M2 za mobilniov se utepav barajki nigde nema...ako ima nekoj moze i da mu ja kupam...512mb ili 1GB

Почнав со Нокиа 2100, сменив Х телефони и пак си се вратив на стариов...закон ми е и веќе не го менувам за ништо, не сакам ни камери ни мамери.......

Имам една Нокиа шо не знам шо број е. :))))
Не можам нигде да најдам! Некоја верзија на 6280и или нешто така.

Mobile_Phone_Nokia_6230i.jpg

jas imam nokia 6600 i uste malce planiram da ja frlam u otpad ili da ja dadam poklon:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom