X
xtazy
Гостин

оваков
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и јас имам ист го користам веќе 7 месеци и ми си нема јавено никаков проблемSONY ERICSSON k750i,i mislam deka e zakon!!!!!!!
сеуште си го користам слаткиот бизнис комуникатор 9300, иако добро би ми дошло да најдам 9300и или 9500 највеке ради вифито и овој врши работа
само малце батеријава слаба ми е по 2 пати на ден ја полнам, ама нема везе тоа е мој стандард. Нокиа Комуникатор Рулз
![]()
како прво ифон, нема ни 20% од функциите што ги има мојава "цигла", пред се го кроситам телефонов највеке поради квалитетот и името. Лесен за читање и пишување пораки, добар дизајн и функции.леле поглупи ствари од овие ми нема значи.... како цигли се....
(извини некрофилиа) не дека е катастрофа, али ако би се ‘‘осудувал‘‘ на нешто вакво, порадо би зел iPhone пошто ги има истите опции, плус не се бачкаш со дугминја, и имаш некои работи дури и плус.
како прво ифон, нема ни 20% од функциите што ги има мојава "цигла", пред се го кроситам телефонов највеке поради квалитетот и името. Лесен за читање и пишување пораки, добар дизајн и функции.
Можеби е малце тежок за носење, ама тоа е зависно од карактерот на личноста неможам јас да држам во рака
![]()
ги кршам.