Каков мобилен користите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
sony-ericsson-w810-1.jpg

оваков

SONY ERICSSON k750i,i mislam deka e zakon!!!!!!!

imam sony ericsson k750i i voopsto ne sum zadovolen od nego sepak resiv da se vratam na sigurniot kvalitet i najpoznat brend nokia :wink:

Attachments

• k750i_l.jpg
    k750i_l.jpg
    12,2 KB · Прегледи: 71
сеуште си го користам слаткиот бизнис комуникатор 9300, иако добро би ми дошло да најдам 9300и или 9500 највеке ради вифито и овој врши работа :)
само малце батеријава слаба ми е по 2 пати на ден ја полнам, ама нема везе тоа е мој стандард. Нокиа Комуникатор Рулз
nokiausa_9300_contest.JPG

сеуште си го користам слаткиот бизнис комуникатор 9300, иако добро би ми дошло да најдам 9300и или 9500 највеке ради вифито и овој врши работа :)
само малце батеријава слаба ми е по 2 пати на ден ја полнам, ама нема везе тоа е мој стандард. Нокиа Комуникатор Рулз
nokiausa_9300_contest.JPG

леле поглупи ствари од овие ми нема значи.... како цигли се....
(извини некрофилиа) не дека е катастрофа, али ако би се ‘‘осудувал‘‘ на нешто вакво, порадо би зел iPhone пошто ги има истите опции, плус не се бачкаш со дугминја, и имаш некои работи дури и плус.

инаку, јас имам Моторола V3t , добра е....
порано ми беше важно да имам ‘‘јак‘‘ телефон, ама сега не ми е важно... да врши работа.

леле поглупи ствари од овие ми нема значи.... како цигли се....
(извини некрофилиа) не дека е катастрофа, али ако би се ‘‘осудувал‘‘ на нешто вакво, порадо би зел iPhone пошто ги има истите опции, плус не се бачкаш со дугминја, и имаш некои работи дури и плус.
како прво ифон, нема ни 20% од функциите што ги има мојава "цигла", пред се го кроситам телефонов највеке поради квалитетот и името. Лесен за читање и пишување пораки, добар дизајн и функции.

Можеби е малце тежок за носење, ама тоа е зависно од карактерот на личноста неможам јас да држам во рака
Motorola_RAZR_V3i_DG__724476.jpg

ги кршам.

Jas momentalno koristam samsung SGH-D800..Ne e loso telefon4eto ama jas go ispokrsiv uste od prvata nedela:toe:

како прво ифон, нема ни 20% од функциите што ги има мојава "цигла", пред се го кроситам телефонов највеке поради квалитетот и името. Лесен за читање и пишување пораки, добар дизајн и функции.

Можеби е малце тежок за носење, ама тоа е зависно од карактерот на личноста неможам јас да држам во рака
Motorola_RAZR_V3i_DG__724476.jpg

ги кршам.

Hello, мислам..... :vozbud: кој спомна таков Долче габана светкав моторола?
мојот е црн, и со лого толкаво од Т-мобајл (нервира искрено), затоа реков Моторола В3т
ево и слика (да немат забуни)
31888_pdi.gif

инаку, за ај фонот, ај молимте кази некои функции шо ‘‘модерниот‘‘ нокиа комуникатор ги има, а ај фонот ги нема.... (не ова да ти се с‘скам, туку стварно скам да знам, дека ако е така изглеа нешто сум пропуштил очигледно)... плис... ај очекувам нов пост.:smir:

Bleack Mamba
na eden drug forum imam napishano mnpgu postovi za iPhoneto
kolku e za nikade
samo prazna reklama.. aj po pp link

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom