Каков мобилен користите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
мојот е siemens st 60

Ало,ало!!

Искрено да ви кажам мислам дека за скоро време ке ми го побараат за во музеј телефонот.Имам simens А-50 ама секој ден ми плаче за нов.Не, излажав јас плачам за нов, а тој одлично си ја врши функцијата иако едно 20-тина пати е треснат здраво од земја.Сега сакам некој елегантен женски модел задолжително со преклоп.:pos2:

Сони ериксон К700и,не е лош али џоистикот почнува да сецка морам со чепкалки за уши да го чистам

Sony Ericsson W800i i ne planiram da go menuvam dolgo vreme.

Од пред неколку месеци имам Sony Ericsson K510i и прилично сум задоволен од него

Абе имам Samsung S410i супер ми е телефончево али се нервирам не мозам да му ставам игри.Али задоволен сум:toe:

Joey напиша:
Абе имам Samsung S410i супер ми е телефончево али се нервирам не мозам да му ставам игри.Али задоволен сум:toe:
Зошто да не можеш?
Јава игрици можеш без проблем, ако не можеш да се снајдеш преку дата кабел да ги инсталираш, иди на www.getjar.com и можеш да ги даунлодираш директно во телефон. Подеси си го гпрс интернетот на твојот мобилен и почни. Даунлоуд на една игра нема да те чини ни 10 денари.

soni ericsson T610, go sitkam za 2500 denari u super sostojba mi e. okolu 4 dena baterija mi drzi!

Zer0_CooL напиша:

da ne ja prodavas? ne sum imal vakov telefon od 2 godina t.e. pred 3 godini posleden pat... malce e tezok za rabota i nema mnogu funkcii ali msilam deka ova e prva nokia so vgraden mp3 pleer.

drugarka mi zede sega samsung SGH-X830
x830_01.jpg
koga go vidov pomisliv deka e MP3 player :icon_lol: dobar e , samo malku tesko za SMS pisuvanje bidejki brojkite se smesteni vo dva reda
Samsung-x830.jpg
tuka cini od 260 evra pa nagore

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom