Каков мобилен користите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
во моментов ваков

alc-756-1.jpg

до вчера имав самсунг Д500 и бев премногу задоволна. ама за жал го изгубив.

Јас сум целосно задоволен од мојот Сименс А52, додуша ме нервира што нема потсетник, но се останато е сосема во ред.
Впрочем телефонот е за ало-ало и за смс, у принцип.

Брат треба мојот да го видиш Sonyericsson P800 со Windows па после ќе смениш мислење верувај
p8002rk.jpg

Брат, кип ит симпл. Башка да поседував толку многу пари... ќе си купеф башка Dell Latitude, башка SONY CyberShot, башка Simens M65. Али како што не вријам со материални добра, задоволен сум со сето она што го поседувам моментално.
А нели тој телефон вози на Symbian а не на Windows????
A и грдо изгледа телефонот, многу е гломазен. Кип ит симпл.

ja imam momentalno motorola c650 a sakam da imam samsung d600

images327093_panasonic-x500.jpg
eve go moeto mobil4e

Tonchie напиша:
Брат, кип ит симпл. Башка да поседував толку многу пари... ќе си купеф башка Dell Latitude, башка SONY CyberShot, башка Simens M65. Али како што не вријам со материални добра, задоволен сум со сето она што го поседувам моментално.
А нели тој телефон вози на Symbian а не на Windows????
A и грдо изгледа телефонот, многу е гломазен. Кип ит симпл.
Тешко дека ќе земеш со 180 евра све тоа(толку го земав јас),за изгледот знаеш дека е на touchscreen,а за тоа со Symbian i Windows финти брат финти

Sony Ericsson T630. Не е којзнае што, ама ми врши работа. Имам песни, камера, игри, интернет - јас сум презадоволен.

Mac)) напиша:
Брат треба мојот да го видиш Sonyericsson P800 со Windows па после ќе смениш мислење верувај
p8002rk.jpg
P800 не може во никој случај да "врти" на Windows бидејќи вози на Symbian платформа. Ти сакаш да кажеш дека си му го инсталирал виндоус тракерот кој му доаѓа нешто како Theme! :)

P800 за мене е еден од најдобрите телефони кои сум ги користел, а моментално имам Nokia 6630 од кого сум уште позадоволен:
nokia-6630.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom