Каков компјутер имате?

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Jas mislam deka imam "Najaka" konfiguracija

CPU:INTEL Celeron 3.06 GHz 512 KB
MB:Asrock 775v88+
RAM:DDR1 512 MB 400 Mhz
VGA:Nvidia Geforce FX 6200 AGP 256 MB
HD:80 GB Excel Store 7200 RPM
PSU:400W GlacialTech

Ако сакаш може да ти дадам 512 MB DDR1 Ram 1 плочкиче иам по дома така ми стои...ќе го ујачаш малце:sport1:

реков ќе му го дадам..а не продадам...а он ако сака па нека ме части пиво на некоја свадба..:smir:.

Хаха ај дај ми го мене,да го клам нашколо на компјутерот по информатика,барем малце да е побарз.
Од кај си?

Хаха ај дај ми го мене,да го клам нашколо на компјутерот по информатика,барем малце да е побарз.
Од кај си?

аа за нашколо шо ви се слаби компјутерите...кај Грујо таа работа...:pos::pos: ....ако не се јави овој што му треба за домашна употреба ќе ти го дадам.... од Велес сум

аа за нашколо шо ви се слаби компјутерите...кај Грујо таа работа...:pos::pos: ....ако не се јави овој што му треба за домашна употреба ќе ти го дадам.... од Велес сум

А овај оливер 94 не го земат,денеска правев муабет нашколо со него и рече не :).Само како ке го земам или како ке ми го дајш кога сме далеку сто километри :) hh

HAHAHAH Ке ти го испратит по она фирмана "брза" пошта ја носиме пешки ххх:pos2::pos2:

Инаку не ми треба рамот размислувам за нов ком. по завршувајнево на школскава година
дотогаш останувам на "ИСТОРИСКИОВ" ком.

HP 550, 1.6 Ghz Core 2 Duo, 250 GB hard disc, 2 GB RAM, graficka pojma neam....

half-life-2-pc-case-mod-1.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom