Каков избор би направиле?

• Креатор на темата Креатор на темата SWEDEN
  • Време на започнување Време на започнување
Би рекол вака... Ке си направам дете со онаа што не ја сакам, ке се разведам, ке си го земам детето и ке си живеам со онаа што си ја сакам... поубо здравје :)

Би рекол вака... Ке си направам дете со онаа што не ја сакам, ке се разведам, ке си го земам детето и ке си живеам со онаа што си ја сакам... поубо здравје :)

Гууууууддд чоис!!!:pehar:

Деца нормално, па после ќе живеам со кого сакам:wink:

заебан чојс,нит ваму нит таму,ако размислам вака рано посабајлечки би рекол живот со саканата(ама знам потајно дека ќе има можност за посвојување,ова Македонија е се бива,со врски ќе завршиме работа :podsmev: )

Сега на оваа возраст, додека уште се занесувам со некои љубовни идеали и кога сеуште не размислувам за потомство и не резонирам колку ќе ми биде тоа важно во животот... Одбирам живот со саканата личност, без деца.

Ама да бев едно __ години постара, да ми жежеше под нозе, да сфатев дека ако одберам да бидам со човекот што го сакам, тоа ќе значи никогаш да не можам да имам деца... Малце би се подзамислила.

Кажаа веќе подолу, има опции... Без потомство не би останала во никој случај, па дури ни во име на вистинската љубов. :toe:

сакам деца, ама нема шанса да ги одгледувам со некоја гадура

Абе а оти неможе со таа шо ја сакам да имам деца?Стерилна да не е нешо?:toe:
Инаку па да,секако дека би одбрал живот со таа шо ја сакам па макар и да немаме деца
п.с едно не ми е јасно:зошто да не можеме да посвоиме?

Абе а оти неможе со таа шо ја сакам да имам деца?Стерилна да не е нешо?:toe:
Инаку па да,секако дека би одбрал живот со таа шо ја сакам па макар и да немаме деца
п.с едно не ми е јасно:зошто да не можеме да посвоиме?
Затоа што така сака Sweden:smir:

Тука за мене нема избор.

jas mislam deka bi izbrala da bidam so sakaniot
ama mislam:) ne sum mnogu sigurna :)))
teska odluka

А ова демек ако живеам у "twigh light zone" !? КАКО МОЖЕ ДА НЕМОЖАМ ДА ПОСВОЈАМ ДЕТЕ !? :tapp:

А дали таа љубов со саканиот ќе трае?хмм не секогаш.така да ако се почитуваме како личности се согласуваме и си помагаме би имала дете со тој што не го сакам.Зависи до човекот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom