Каков е вашиот стил ?

Мислиш тоа е трешерски:
5123_photo.jpg

А ова не е металски:
(без елече и без маичка од некој бенд)
moonspell.jpg

Следниве типци не се металски?
dimmu-borgir.jpg

:smir:
Мислам дека веке ја сфати поентата на постов :)

ова веќе влегува у готички стил :vozbud: :toe:

best style ever : Gothic definitivno...
Btw ми го погоди последниов бенд... И она не е готички туку Black Metal :P Mislev na poslednata slika :D

Даркерски готик, со понекогаш малку повеќе елеганција.....А знам и рокерски да се облечам.:helou:

У последно време панк-рок стил почнувам да фурам

jas sum mesano od emo, rock, metal i ponekogas najnormalno, vazno cela obleka mi e crno bela, preferiram kosturi, converse, martinki i bluzi so bendovi (I LOVE THEM).....a mrazam nekoi da ne gi nare4am k**vici so u skolo nosat bluzi so NA tolkavi dekoltea i site maski im se zverat.....100% uncool!

1.Фармерки, патики, блуза/дуксер
2.Фармерки, патики, кошула и џемпер.
Тоа е. :)

Преферирам црно... понекогаш и црвено, зелено, темно сино...
Секогаш носам старки и по некое беџовче на панталонките (секогаш црни).
Сакам и марами, венчиња за коса, интересни чантички....
Нешто што никогаш не носам е тесна облека...бидејќи не се чувствувам пријатно.

Носам се што ми е чисто и испрано,
по спортски ми е стилот,за по маало строго сум у широки(не претерано) тренерки и дуксер или блузон.А за искачање фармерка,кошуља со џемперче зависи каде се иде и така

а иначе ич ги неќам овие готика стилови, коа ке ги видам така облечени ми се сере (млади убави луѓе се зацрнуваат,али нивни избор шо да се праи:tapp:)

Спортски.Неможам да се замислам со оние цевки во боја, марами, ланчиња, обетки,штикли,здолништа и фустани....
Нема живот без моите патики,дуксери,фармерки,широки панталони и еднобојни рамбовки(преку лето):helou:

Најчеста комбинација фармерки патики и дуксер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom