Каков е интернетот на Телекабел, Теленет...

• Креатор на темата Креатор на темата Net_Boy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па добро бе пи*ка му материна нека кажат јасно и гласно колку време ќе им треба да го средат интернетот а не да ме ду*ат у здрав мозок...Се јавувам кај секретарката и и викам дека 20 минути ѕвонам на Техничка Поддршка и никој не ми се јавува она ми вика " Јавете се за 10 минути, колегата е таму". Па добро бе да му ЕБ*М МАТЕР АКО КОЛЕГАТА Е ТАМУ ЗАШТО НЕ СЕ ЈАВИ МА*ЕТО ВАШЕ У ПИ*КА !? ЕДЕН ЕБ*Н BUFFER НА YOUTUBE НЕЈЌЕ ДА НАПРАИ ИНТЕРНЕТОВ ПИ*КА ВИ МАТЕ*ИНА ВАША.:violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1::violent1:

Добро да бе прашам што е со нетов на телекабел последно време?
Дали сегде е така или само на региони -ја во Центар сум.
Страни споро ми вчитува, општо спор е, ми паѓа на минутки :uvo:

Некој да не има слични проблеми?

Према инсајдерски информации ке го сределе до крај на неделава,нешто мењале..ваљда на боље нели :D
Иначе кај мене не е толку лош,све си отварана нормално.. на спидтест увек 4 мегабита место 6те :nesvest:
Само торентите слабо идат.. 30-50 максимум 80, за разлика од 720те кбп/с пред месец дена..

Еве од крајот на неделата:

Ќе почне и следната недела, дали ќе средат незнам ама ова е тортура.

Ако Buffer на 2минутно видео нејќе да напраи, што друго онда ? Многу е тапа. Торенти не сум пробал ама Youtube е тапа, сајтови споро отвара, LAG на Online игри и тако даље. Нека се среди више еднаш за секад.

Јас сум корисник на Телекабел еве веќе 8 месеци.На почетокот кога го ставив првите 3 месеци беше за никаде.И 3 месеци и се јавував и им досаѓав за да дојдат да ми го средат.Да чукнам во дрво еве сеа нема гајле добар е.Стабилна брзина,нема лаг.Сеа е ОК.Задоволен сум.

Дали имате интернет од Телекабел во околината на ТЦ Бисер во Аеродром? Последниве 2 дена нема, па морам од комшии да крадам во моментов. :)

Дали имате интернет од Телекабел во околината на ТЦ Бисер во Аеродром? Последниве 2 дена нема, па морам од комшии да крадам во моментов. :)

Се јави ли? Праша ли ? :D Можда баш таму копаат бе од ТК :pos2::pos2:

Во Ново ЛИсиче си е супер одличен со брзина од 512к вечерва :baeh:
Споредбено со тебе,пошто ти немаш нели :D

Јави им се и прашај ги што е работа.Може нешто на терен се работи,ама до сеа не се десило 2 дена да нема.Обично кога прават нешто највеќе мрежата до пола саат да им е offline.

интернетот на телекабел е катастрофа невидена, преку ден е тапа, еве сега како е

а тек навечер е ужас

Aj интернетот се претвори во срање, а дали има некој со телефонијата да се пофали?
Сецка, растура кај мене, ако не се оправат набрзо, ќе размислувам да ги откачам.

дали може да ми каже некој зш коа симнувам на торент нешто не оди брзината повеке од 6,3kb/s а коа ке проверам на speedtest.net имам солидна брзина слична како оваа на strelec. телекабел сум:helou:

дали може да ми каже некој зш коа симнувам на торент нешто не оди брзината повеке од 6,3kb/s а коа ке проверам на speedtest.net имам солидна брзина слична како оваа на strelec. телекабел сум:helou:

1. Кој торент клиент го користиш?
2. Дали си позади router?

Дај малку повеќе информации за да може да ти помогнеме :)

Eve u Centar kako e...posle kratkiot kvar vo 18 casot

ај те молам провери на било кој друг сервер освен на Телеком. Со нив имаат добра врска меѓутоа ние плаќаме за иста брзина кон цел интернет а не само кон телеком.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom