Каков е интернетот на Телекабел, Теленет...

• Креатор на темата Креатор на темата Net_Boy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
до торентот не е сигурно, зато шо истиот торент го уклучив усте од вчера и си ваѓаше 300-500КБ/с, до сајтот сигурно не е ,зато шо од замунда секогаш со најголема брзина вагјат... му останвит то со регионитедруго не гледам шо да е :)
Па нема врска ако торентот вчера ти бил со таа брзина, треба да ти биде и денес со таа брзина.
Дај screenshot.

ништо не е уклучено за спуштање

а страниве си ги отварат брзо...

Го исклучив торентот почнав веќе да се нервирам со него

Не знам што да ти кажам, може има некој проблем... ццц...

то е... ќе видиме утре како ќе е ... фала на дружбата во ова касно доба:)

Што К*Р им е на Телекабел бе? Ова срање кабелски, стабилен, курци палци интернет го нарекуваат? Ова е Dial-Up тибам сељаците скапани...Значи овој месец што е тапа нетот, никој ... Само паѓа, ова она преку таквото ми дојдоа

Не знам брат, мене и така ми е смалена брзината поради надминување лимит :)

343501706.png

A имам симнато над 100ГБ месецов и уште не ја намалуваат.
Како што гледам вака-така на Телекабел интернетот испадна "најстабилен" во моментов.

343501706.png

Како што гледам вака-така на Телекабел интернетот испадна "најстабилен" во моментов.

Телекабел веќе неколку месеци немаат лимити.. 6 мегабита, неограничен трансфер :)

343501706.png

добро бе, кај живееш ти? у франкфурт?
види мој тест. првиот обид падна нетот, ова е втор обид

добро бе, кај живееш ти? у франкфурт?
види мој тест. првиот обид падна нетот, ова е втор обид

У Центар...

BTW - Знае ли некој од кого влечат интернет Телекабел и планираат ли да пуштат нови пакети и телефонија?

У Центар...

BTW - Знае ли некој од кого влечат интернет Телекабел и планираат ли да пуштат нови пакети и телефонија?
како бе вака сине.. блазе тебе. шо модем имаш? од белите или црните?
можда модемов ми е сјебан, па нарачав друг да ми стигне(од новите мотороли, црните). не од телекабел, од друго место. па можда ќе се промени.

како бе вака сине.. блазе тебе. шо модем имаш? од белите или црните?
можда модемов ми е сјебан, па нарачав друг да ми стигне(од новите мотороли, црните). не од телекабел, од друго место. па можда ќе се промени.

SB 5100 (од белите)....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom