Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како па да не?Петар-МКД напиша:Знаете дека не згрешив што не го исклучив кабелскиот од Штип? Сеа како ги променија овие ИП адресите, многу сум задоволен. Во исто време симнувам од п2п филм, и сурфам што сакам, и имам даунлоад од некаде 10. А кога не симнувам од п2п, даунлоадот ми оди одприлика со 75-60... Овој месец сум многу задоволен.
:je:
Петар-МКД напиша:Знаете дека не згрешив што не го исклучив кабелскиот од Штип? Сеа како ги променија овие ИП адресите, многу сум задоволен. Во исто време симнувам од п2п филм, и сурфам што сакам, и имам даунлоад од некаде 10. А кога не симнувам од п2п, даунлоадот ми оди одприлика со 75-60... Овој месец сум многу задоволен.
:je:
vardarce напиша:Само да се крекало, минатиот месец ќе се тепаше и колеше со нив.
Добро што сакаш ти појше за 1500 денари? Тоа е најдоброто што се нуди моментално 512 kbps = 60 kb/s до 3 гига и после 256 kbps = 30 kb/s. Како што читам ти до сега си плаќал 1000 денари само за 2 гб после тоа крц нема интернет додека не си купиш нова картичка. Епа сега ти заклучи самиот што е поарно и поисплатливо.Jane напиша:Значи уште не го направија квалитетен интернетот.