Каков бакнеж најмногу ве возбудува?

• Креатор на темата Креатор на темата Orion2
  • Време на започнување Време на започнување
Pa najveke sakam div ubav se znae so pipkanje i sakam bacuvanje vo uvce po vrat itn.....ali ne sakam bez jazik posto mislam deka e detski......

Секаков...краток, долг, со јазик, без јазик, нежен, страстен...секаков, само да се погоди личноста :)))

U vrat koa ke me poljubi.....odma mi se pravi kureto stapche..

Ајде женски пишувајте си пишувајте....ова Шмекерот му е најпосетена тема, после знае како на фора да ве освои..:vozbud::vozbud:
...
i fintite posle gi praksiram na sobiranki....a oni site vooduseveni se prasuvaat lele kako me pogodii ejj???...hehe

Било каков бакнеж би ме возбудил... Се додека знам дека девојката ужива во секој негов момент, и дека вложува чуства, уживам и јас... А инаку, би зависело од приликите... Некогаш би сакал понежно бакнување, некогаш пострастно...

онака првин кратко само допир со усните потоа француски бакнеж бакнеж по врат итн итн

Сакам нежни бакнежи, сакам долг бакнеж само усните да се спојат, сакам сочен француски бакнеж, сакам страсен бакнеж ... најбитно да постои хемија и поврзаност помеѓу парнерите.
:back:

Апдејт: грицкање и играње со долните усни,не знам и како сум го пропуштила :)

Француски..па лижење и грицкање на вратот.Девојчето страсно да ме допира на ногата.Па продолжуваме со лижење надоле од вратот..прескукнуваме некој делови и зафршуе на колена :D:D

Бакнеж полн со емоции... вистински емоции, не лажни.

Сакам нежно и долго бакнување,исполнето со страсти

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom