Како знаете дека сте вљубени?

• Креатор на темата Креатор на темата Lil-Krist**
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 февруари 2008
Мислења
542
Поени од реакции
15
Што чуствувате кога сте вљубени, како знаете дека сте стварно вљубени...опишете како се чувствувате...Јас искрено незнам...не сум сигурна дека ова што го чувствувам е љубов
:smir:

и ако има ваква тема нека иде в канта...системот не ми покажа дека има

“пеперутки „ во пределот на стомакот :back:

~*~

Што чуствувате кога сте вљубени, како знаете дека сте стварно вљубени...опишете како се чувствувате...

Најтешкото прашање на светот за мене затоа што јас никогаш не знам ... ми минат емоциите низ мене само тогаш кога завршило, тогаш знам дека сум љубела, се во меѓу време ми било некој вид на пасија, потреба, желба за одредена идеа помеѓу две личности.
Веројатно има моменти, иако ретки, кога знам, дека љубам и дека не ми треба апсолутно ништо друго освен тој покрај мене.
Веројатно ... тоа е љубов.

Pa tesko prasanje...jas sekogas svakam deka sum vlubena otkako ke izgubam nesto....mozebi malce e pogresno,no sekoga mnogu kasno svakam deka sum zaljubena.....

Во минатото, бев као изгубен, кога ке се заљубев, не било многу пати, али доста јако и фатално, за во иднина како ке знам дека сум вљубен, па со оглед на тоа, дека не планирам пак да се вљубувам, ни на крај памет, не знам :nenene: , Премногу сум ладнокрвен, повторно да го отворам срцето, или да жртвувам нечии чуства

ej ova so peperutkive e filmska izmisljotina.
Па и не баш. Иако кај мене иде у пакет со моментална слабост у колена, сепак е „симптом“.

Не знам како знам дека сум заљубена, веројатно кога ќе се фатам мислејќи на некој друг повеќе отколку на себеси.:icon_lol:

Не, најсериозно, можам да забележам само ако се затрескам, заљубувањето е покомплексна ствар, и време треба да се видат работите во вистинско светло.

Не знам да ви кажам.Јас сфатив дека сум заљубена дури откако престанав да бидам со него.А јас не чувствувам пеперутки во стомак туку веднаш кога ќе го видам добивам срцев напад и се блокирам целата така што незнам што да кажам и веќе и другарките ме научија :pos2: така што чекаат да поминат неколку минути да се повратам во нормала па после да продолжат со муабетот.

Пааа......бев ко изгубен хехех и уште сум и убаво ми е и ја мислам 24 часа не ми излегува од глава :nenene: и знам дека сум заљубен многу и тоа :cheeky2::cheeky2:

Никогаш не знам дали сум вљубена. Треба да помине малце повеќе време за да увидам дека сум заљубена.
Претходно може да ми се свиѓа типот, да имам пеперутки и слабост во колената кога ќе ме бакне, но има еден момент кој не можам да го опишам со зборови, тоа само се чувствува - кога ќе дојде тој момент, гледам дали сум заљубена или не.

Што чуствувате кога сте вљубени, како знаете дека сте стварно вљубени...опишете како се чувствувате...Јас искрено незнам...не сум сигурна дека ова што го чувствувам е љубов
:smir:

и ако има ваква тема нека иде в канта...системот не ми покажа дека има
па не знам како да опишам:) вака некако:чувтсвувам некоја нервоза, мноогу пеперутки во стомакот, срам ми е да го погледнам во очи, целата се топам, многу сум изгубена, занесена, добра и ништо не ми смета(што не е моја карактеристика:))..љубовта прави чуда:goggles::lollipop:
едит:го забораив тресењето на колената..ама ова е за затресканост, а за љубов не знам баш:pipi:

хммм па шознам...Ко прво ако го немам видено подолго време ми недостига многу,кога ќе го видам некако мо морници низ телото да ми поминуваат ми се тресат колената и то..:smir:

"толку години се обидував да верувам и да се доверам,најдов различни луѓе.Некои од нив дојдоа поблизу од други,некои не се ни потрудија, тогаш дојде ти,не знаев ни како да те наречам, ти не ме знаеше воопшто но јас бев среќна да објаснам.тогаш јас те видов тебе,те видов, те знам,ти секогаш знаеш каде да ме најдеш, и јас сум сеуште тука, во аголот на твоето око,никогаш и не научив како да те сакам, но знам дека те сакам, до небото, каде што јас те гледам тебе."

Тогаш доаѓа вистинската лубов, во мигот кога нема да ти треба да научиш како да го сакаш, само знаеш дека го сакаш, нема на светот што не би дала за неговата среќа. Верувам дека знаеш за љубовта во тебе krist. и за скоро ќе дојде мигот во кој ќе го видиш она што можеби стои тука некаде, скриено во срцето.

love you krist.<3
kattii.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom