Како знаете дали сте преболеле некого?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
кога нема повеќе да мислам на него, нема да ме занима ништо за него и кога нема да ми летаат пеперутки во стомакот кога ќе го сретнам и поминам покрај него туку ќе се чувствувам како да сум поминала покрај некоја особа која не ни ја знам

Кога после и месеци дури, сеуште намерно слушаш лоша музика, оти добрата сеуште знае да те депримира.
Тоа е непреболеност.

Кога после и месеци дури, сеуште намерно слушаш лоша музика, оти добрата сеуште знае да те депримира.
Тоа е непреболеност.

Што ти значи тоа лоша/добра музика? Тажна-меланхолична наспроти весела ?

Кога наместо да те привлекуваат неговото однесување, неговиот карактер, поглед, неговата насмевка, неговото држење на телото и слично...ти стануваат одбивни.:pipi:

Кога сосема ќе бидеш рамнодушен кон него и сите негови постапки.

Едноставно, кога сте решени да поканите на кафе, пиво или било што некоја личност што ви оставила впечаток од 30 минути муабет на прво гледање, дали случаен минувач, сопатник во автобус или пријател/ка на вашиот другар/ка :)

Не осеќаш едноставно ништо, ја гледаш еднакво како сите останати личности околу тебе. Не те привлекува, сфаќаш дека е грда и потајно жалиш за времето што си го поминал со неа.
Така е барем кај мене :D

Едноставно, кога сте решени да поканите на кафе, пиво или било што некоја личност што ви оставила впечаток од 30 минути муабет на прво гледање, дали случаен минувач, сопатник во автобус или пријател/ка на вашиот другар/ка :)

Тоа е очајнички потег, со кој се залажуваш себе си :D Ај ќе викнам било кој на кафе, или било што/

Тоа е очајнички потег, со кој се залажуваш себе си :D Ај ќе викнам било кој на кафе, или било што/

Кај прочита било кој?

Кога ги нема тие "пеперутки" во стомакот кога ќе го видиш, а наместо тоа ти ствара одбивност или гадење во мојот случај. :) До степен како што кажа Аце, некој за 30 минути да ти остави подобар впечаток отколку некој којшто го познаваш 4 години пример, и сфаќаш дека прави да се осеќаш како некогаш мнооогу оддамна за преболениот. ; )

Кога ги нема тие "пеперутки" во стомакот кога ќе го видиш, а наместо тоа ти ствара одбивност или гадење во мојот случај. :)

Одбивност ОК, но гадење што би предизвикало ако на пример не си била задоволена на некој начин дали сексуално или пак невозвратенба љубов или пак можеби и двете бидејќи тоа доаѓа од потсвеста-гадењето.

Јас...не ја преболев но ја прифатив реалноста.

Одбивност ОК, но гадење што би предизвикало ако на пример не си била задоволена на некој начин дали сексуално или пак невозвратенба љубов или пак можеби и двете бидејќи тоа доаѓа од потсвеста-гадењето.

Јас...не ја преболев но ја прифатив реалноста.

Сите можни негативни карактеристики и многу негативна енергија. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom