Како возвраќате на лошите работи?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Не му завидувам. Не му враќам, оти знам си има Господ на тај свет, тој ќе му врати.:)

не враќам.... што да вратам... не можам да се замарам со идиоти, мада понекогаш пиздам во себе... ама ми проаѓа. :toe:

тоа што сум тешко злопамтило ми е една од полошите маани, и секогаш враќам, се трудам возвратениот удар да биде посилен, да вратам за предизвиканата болка, мајчесто си враќам тајно, скриено, чекам да се подзаборави па после, удар!!!!е од кога ќе вратам и сама ќе се смирам, можам да размислувам за простување!!

зависи колку е лошо... ако не е нешо ептен.. ке пројде онака ке си преќутам.. ама ако е бааги.. е тогаш животон пекол ке му стане

Sekogas gledam na nekoj da ne mu napravam nisto loso, ali ako mene mi napraat loso sami ke si napraat posle, vrakam duplo vise, za da zapamtat sto napravile.

Во некои случај враќам во некои не.
Некогаш знам да затворам очи пред нешто,да го заборавам и да се однесувам како никој никогаш да не ми направил нешто лошо.Така и најчесто реагирам,не сум злопамтило.Некои личости пак многу ги сакам и иако ме повредиле неможам да им вратам.
Некогаш знам доста да се нак*рчам и само да чекам шанса да вратам и дупло појако да се одмаздам.Зависи во каков период ќе ме фатиш:smir:

jas za mene vikam "ne diraj lava dok spava" oti posle ke igra kalasnikov

зависи колку работите се лоши .. обично се воздржав како било да реагирам , ама ко ќе ми пукни филмо некогаш можам и многу гнасен да бидам за тој шо ми напрајл лошо. или поарно да кажам , си берам во мене така појќе лоши работи шо ми праеле и на крајот на еден ќе му се истурам за сите претходно

„ На лошото со добро се враќа.“ Не. Суеверна мисла со која воопшто не се сложувам. Ако некој ме повредил, сакам и тој/таа да осети, да види како јас сум се осеќала кога ми ја нанеле таа штета. Тоа може да биде и мала навреда, ама не е убаво, и сакам да дадам до знаење дека ми згрешиле, и дека тоа ме повредило. Па да, сакам да вратам со иста мера [ако не и пострашно :kesa:].

Зависи колку е лошо тоа што ми го направиле пошто многу избувлив тип сум али често се воздржувам......

Да,

Како возвраќате на лошите работи?

Лесно е да се каже дека возвраќате со лошо, но не секогаш и секој може и сака да прави лоши работи.​

Ви се случило ли да премолчите некогаш? Или пак возвраќате со иста мера?​

Обично го толерирам гомното,секако ако е тоа возможно.Неможам бе да се спуштам на исто ново со тој кој ме нервира и да му се одмаздувам.Обично ваквите гомна ги бришам комплетно од мојот живот.Понекогаш ептен избувнувам!Зависи се од ситуацијата и личноста.

Ми се случило да ме испровоцираат и да ме натераат да им вратам на не баш толку нежен начин. Има луѓе кои едноставно заслужуваат да ги газиш, да ги понижуваш и да им покажеш каде им е местото. Да појаснам да не ме истепате одма, има луѓе кои си дозволуваат да го рушат она што некој се трудел да го направи, што се спремни на се за да наштетат и со тоа да се издигнат над другите, е таквите луѓе го заслужуваат ова.
Од друга страна пак има луѓе кои не несвесно, од преголемата желба да се истакнат подбуцнуваат во туѓото, за таквите ми е жал.

Одмаздата никогаш не ми се допаѓала ама секогаш сум знаела како да им ги затворам устите на безобразните луѓе. Сум плачела пред моите (како што кажа Крејзи ин Лав) ама не сум покажала пред ваквите луѓе дека успеале да ме повредат.

Нели ако некој ми прај лошо не вреди да си губам време и да се замарам со такви личности , едноставно во животот се ве врти се се враќа, се се памти се се плаќа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom