Како влијае марихуаната на здравјето...

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
Djokokic says "Someone is smoking weed, I can smell it. I am getting dizzy!":pos:

Може прашање за уље? Во скопје крузат разредени срања, а во битола имало за цена пола од таа во скопје. Имате искуство со квалитетот на уљето во битола?

Може прашање за уље? Во скопје крузат разредени срања, а во битола имало за цена пола од таа во скопје. Имате искуство со квалитетот на уљето во битола?
Има муабети дека е само мешавина од какао и зејтин. Затоа со претпазливост за измама.

Па луѓе што сега прв пат треба да набават, како да се пазат кога марихуана у живот не виделе :( зарем има кретени што на туѓа мака се богатат?

Па луѓе што сега прв пат треба да набават, како да се пазат кога марихуана у живот не виделе :( зарем има кретени што на туѓа мака се богатат?

Сети се дека сме во Македонија и се ќе ти е јасно. А со маслово најмногу превара се прајт моментално, жалосно

Зашто служи уљето и какви се производи од Канабис Сатива можам да најдам во Македонија и по која цена? :)

Ако веќе толку се упорни да користат уље, ако најдат од кого да купат одма нека го тестираат:
- количина ПОМАЛА од зрно ориз, значи ПОМАЛА нека стави под јазик и нека се раствори со плунката. По 3-4 минути нека го голтнат.
После нека си седнат на кафе и ако во рок од 2 ч ги мавне во глава, ги натера да заспијат или се зашеметени тогаш нека му ги дадат парите на добавувачот ( може и да спортуваат за побрз ефект) Ако во рок од 2 ч (3ч преку сила) ништо не почуствуваат тогаш квалитетот на тоа уље е безвреден.

Врска количината ама стварно ВНИМАВАЈТЕ да е помала од зрно ориз,ако е поголема а првпат пробувате еба си мајката :вонзем:

Совет : CANNABUTTER рецепти на интернет колку сакаш
1. Мала количина коноп ќе ви треба 30-50 гр
2. Многу лесно ќе најдете 30-50 гр а и полесно некој може да ви гарантира квалитет.
3. Истиот ЕФЕКТ се постигнува, сите состојки од конопот ќе ги внесете а и поздраво е него разредувачите за уљето

Хинт: наместо Млечен путер може и со путер од Кокос доколку вкусот игра улога. Таков путер можете чистда комнзумирате или комбинирате со најразлични продукти:Нутела,Топло млеко,итн
Количината во зависност од јачината на конопот и соодносот коноп/путер може да биде од пола лажичка па до 1 супена ама прво се пробува помалата , после лесно се дозира

НАЈБИТНОТО е штом почне да делува уљето/путерот да ЗАСПИЕТЕ.

*Горенаведените информации се добиени од интернет, не се од лично искуство и не се за медицински цели.

pred nedela dve, rizikuvav i go naracav. i mi stigna. i ovde kaj mene ne e legalno. ako sakas link pisi pm pa citni si sto i kako i pisi im na lugeto, prasaj si.

inace imam kron, koj e mnogu napreden, zatoa i resiv da probam so ova. imam i predhodno pisuvano na ovaa tema deka pusenjeto mi pomaga za bolka. se nadevam masloto ke pomogne da se izlecam.

najgolemoto-zlo-pred-slaninata-137189.jpg

pred nedela dve, rizikuvav i go naracav. i mi stigna. i ovde kaj mene ne e legalno. ako sakas link pisi pm pa citni si sto i kako i pisi im na lugeto, prasaj si.

inace imam kron, koj e mnogu napreden, zatoa i resiv da probam so ova. imam i predhodno pisuvano na ovaa tema deka pusenjeto mi pomaga za bolka. se nadevam masloto ke pomogne da se izlecam.
гледав пред недела -2, бајаги реклами на ФБ за препарати од Коноп :D , ама тука кај нас. во Скопје...
http://www.instore.mk/promotionsproduct/promotionsproduct/Mas1083o-od-seme-od-konop-250-m1083
Maslo%20od%20konop-Biona%201.jpg

гледав пред недела -2, бајаги реклами на ФБ за препарати од Коноп :D , ама тука кај нас. во Скопје...
http://www.instore.mk/promotionsproduct/promotionsproduct/Mas1083o-od-seme-od-konop-250-m1083
Maslo%20od%20konop-Biona%201.jpg

Убаво е и ова да се пие, но ова улје е од семките, не од цветовите. Инаку браво што почнале да го рекламираат и тоа е некаков почеток.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom