Морам да ги искоментирам оние дувачите на трева, зошто ширите пропаганда дека тревата е добра, и дека треба да се дува?
Седи бе, ако ти се дува - дувај, не изигравај паметњакович, има некои карактерно слаби овде и навистина ќе ви поверуваат.
Не сум пробал трева, нема ни да пробам, но едно е сигурно, тревата е штетна и нема никакво ама баш никакво позитивно влијание.
Како прво во Македонија тревата е далеку од квалитетна, ретко кај можеш да најдеш квалитетна трева, повеќето ги лажат со нане и остали травки што кога ќе ги запалиш мирисот удара баш како на трева, знам затоа што имам другари кои уживаат дрога одамна, знам и еден дилер и имам правено муабет со него.
Тревата има лековити дејства во медицината кога се комбинира со други состојки, апчиња и што ти знам, знам дека ја користат во Америка.
Но да дуваш, нема позитивни дејствија, факт!
И да, тревата не ствара зависност, како и алкохолот, како и цигарите, тоа не е физичка зависностм, туку психичка.
А сите вие што пушите и се перчите со тоа слободно, уништувајте си го животот, тоа е подобро за мене, за тие како мене затоа што секогаш ќе има повеќе работа и женски за нас, наркомани никој не сака.