Како влијае марихуаната на здравјето...

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
Многу позитивно! би требало да се стави на позитивната листа..

Мислам дека никогаш нема да ја легализираат марихуаната на Балканот. Премногу се конзервативни :/ А и ако некогаш ја легализираат ќе бидем многу стар :D

ohridnews напиша:
При преглед врз истите, пронајдени се двете пакувања со околу 1,7 грама исушени и издробени делови од растението „Канабис сатива„ 15 најлонски „зипер„ кесички погодни за пакување на наркотична дрога, три банкноти од по 100 денари и други предмети.
Нелегално е 3 банкноти од по 100 денари да си носите, така да си знајте.
И кесички не дај боже да носиш, иако празни.
1.7 грама еј...ццц.

Нелегално е 3 банкноти од по 100 денари да си носите, така да си знајте.
И кесички не дај боже да носиш, иако празни.
1.7 грама еј...ццц.

Сигурно пресекле интернационален ланец на трговија со дрога.

Постојат и отрови од змии кои се прават како лекови за одредени болести...но работата е што не на секоја болест а посебно не на секоја личност некои супстанции ( во случајот марихуаната )влијае исто.
Добар пример знам за еден мој пријател кој имаше проблем со тежината,дури му беше предвидуван краток живот доколку не ја намали,па така за да го намали апетитот употребуваше марихуана,и за среќа му помогна во добар дел...но поентата ми беше дека одеше на ризик затоа што мораше,додека пак знам и цели друштва кои буквално целодневно се со марихуаната,на некои од нив им се познава,на некои не...значи марата е еден вид коцка,може да биде позитивна,а и негативина...па вие размислете си дали морате да го ставате здравјето на коцка...

Fucktard.

--- надополнето ---

Мислам дека никогаш нема да ја легализираат марихуаната на Балканот. Премногу се конзервативни :/ А и ако некогаш ја легализираат ќе бидем многу стар :D

Never too old!

--- надополнето ---

Stephan! says:
го прочита дечкото
што другарму
користел хаге
за да нема апетит?
EPIC WIN
Mарио ॐ Koizumi Ryouji says:
мм
KLIN SO KLIN SE IZBIVA

Да точно така,ти се верувало или не за 2 години ослабна и се врати во нормала,е сега дали марата психолошки му влијаела за загубата на апетитот или на некој друг начин незнам,битно дечкото си е жив и здрав,си се ожени и така...

ПС Со тоа fucktard ако мислеше да ми го навредиш пријателот,да ти се наебу све најмило ја на тебе...чисто онака кумановски кажано...:) Поздрав

Да точно така,ти се верувало или не за 2 години ослабна и се врати во нормала,е сега дали марата психолошки му влијаела за загубата на апетитот или на некој друг начин незнам,битно дечкото си е жив и здрав,си се ожени и така...

ПС Со тоа fucktard ако мислеше да ми го навредиш пријателот,да ти се наебу све најмило ја на тебе...чисто онака кумановски кажано...:) Поздрав
Ваљда мислеше дека стварно е фактард фактот дека пријателот твој користел гане за да ОСЛАБЕ! :)

Read a book.
Thanks.

Слабо ми оди да се правам Англичанин,извинете ме...

Всушност мојот кумановски бил во право,терминот означувал нешто ретардирано,глупаво што нема карактеристика со дотичниот за кој правев муабет...веројатно Год.Хејт ас ал сите сакал само да имресионира со неговиот црн хумор ... типично за жал за повеќе форумџии овдека...

Слабо ми оди да се правам Англичанин,извинете ме...

Сине, муабетот ми е, тревата се користи за ЗГОЛЕМУВАЊЕ апетит.
Не намалување.
Има едно такво шо ние џанкерите го викаме munchies, колку и да си јаден, ти се јаде. Како дно да немаш.
И храната ти е 10x по вкусна.
Read a book = прочитај книга.
Или, википедија барем, лабаво.

Еве ти пример дека може да делува спротивно,или не делува кај секого исто...
или бидејќи многу љубиш да бидеш Енглез меѓу нас простите get walk around sometimes = прошетај малку ,и не верувај во се што ке прочиташ,мој добронамерен совет...

Еве ти пример дека може да делува спротивно,или не делува кај секого исто...
или бидејќи многу љубиш да бидеш Енглез меѓу нас простите get walk around sometimes = прошетај малку ,и не верувај во се што ке прочиташ,мој добронамерен совет...

Не ти кажувам ја од што сум читал.
Туку ти кажувам од што сум пушел.
И секој што пушел ќе ти го каже истото.
Само е глупо ја да ти кажам да пробаш па да видиш, па затоа ти кажав да прочиташ.
И кај сите делува исто. Само не сите исто делуваат под неа.
Marijuana won't change the fact some one is an idiot.
И тука не е билката крива.
Неможеш да кривиш едно ебано растение за нечиви грешки.
Тоа што некој се понаша ко кретен дур е под дејство, е затоа ШТО Е КРЕТЕН.
Тоа што некој се понаша сосема искулирано и опуштено, е затоа што е НОРМАЛЕН.

Значи за тебе е кретен некој што го намалил апетитот пушејќи мара??браво,што друго да кажам,само уште да си чул за пласибо ефект,ама не,сигурно пак ке излезе некој идиот,кретен и што знам...веројатно со тоа си ја оправдуваш совеста,туку така стана тоа денес,како се однесуваат повеќето тоа е нормално без разлика дали вистински е нормално...

Значи за тебе е кретен некој што го намалил апетитот пушејќи мара??браво,што друго да кажам,само уште да си чул за пласибо ефект,ама не,сигурно пак ке излезе некој идиот,кретен и што знам...веројатно со тоа си ја оправдуваш совеста,туку така стана тоа денес,како се однесуваат повеќето тоа е нормално без разлика дали вистински е нормално...

Не. За мене е кретен некој што мисли дека тревата е крива што некој кретен се понаша ко кретен дур е напушен.
Исто така, за мене е кретен што меша пласибо ефект со ебан факт поврзан со тревата.
На другар ти не му помогнала тревата да ослабе, туку вољата, и вербата дека тревата му помага.
Истото можел да го направи и со вода. Или цигара. Или бе комплекс.
Читај што пишувам, не пробувај да нагаѓаш што мислам.
Некако, не ти иде.

Значи некој полн со волја и верба е ЕБАН кретен...тебра ти си отишол у курац...:)...а и емпиријата ти е јака,се гледа...(мој добронамерен совет,иди пуши си и не млати празни слами по форуми,веруј ми никој не е расположен во три сабајле )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom