V
VirtualA
Гостин
Ама и само ама при долготрајна употреба
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dani^^^ напиша:Колумнава?Ја не глеам колумна нигде ама ај знам дека за темава збореше..
Ја пре би - Како влијае марихуаната на здравјето...Па видете го Гојдо чист пример...
И ти реков -иако знам дека немаш друга работа осим да ми реплицираш мене,воздржувај се пошто нели и сам кажа дека е бесцелно,па што бара пак мојот јузер кај тебе у пост?:icon_eek::raz:
Не реплицирав никому....Gojdo напиша:Сметам дека темава треба да се прекрсти во "Како влијае марихуанта на здравјето на Dani^^^ и нејзините ставови за наркомаништата"
gOJDO напиша:Дани, јебига....чоек сум може да згрешам и ја некогаш....ете ја испраив. Пишав тема наместо колумна...
Ова беше само моја констатација:
Не реплицирав никому....
Констатација ми произлезе од тоа дека марихуаната многу лошо влијае на твоето здравје, како и тензионите дебати кои ги водиш на форумов на истата тема.
Твоите ставови за наркоманите(сите оние кои користат некаква дрога за тебе се наркомани) најмногубројно се истакнаа, па го додадов и тоа во мојот пост.
хмм..изгледа не убаво се изразувам во моите постови...Дани, јас не дувам трева...онака срање е, многу ми е слаба....но тоа не значи дека не поштовам кока, хероин и појаки дроги....ме позна...закон си!
Ќути бре....StormAngel напиша:дајдо, ич не ти е јасно
Дани сака да се вади за тоа што еднаш пробала грас и и било гадно.
Тоа е цел муабет.![]()
this is kind a confusing,....gOJDO напиша:сите оние кои користат некаква дрога за тебе се наркомани
MSV напиша:Ќути бре....
Не ја издавај.....:icon_mad:![]()
bibuska напиша:a мајка ми наркоман е?пошо она пие по еден лексилиум дневно, за спиење... или тоа не е дрога?
а другар ми што дува лепак, тој наркоман не е дефинитивно, пошо лепакот е лепак, а не дрога... или пак не... не ми е јасно...
Си пиела некад аналгин?Dani^^^ напиша:Ako мајка ти станала недај боже зависна од апчиња за смирување онда е еден вид на нарко зависник-мислам дека би требало да знаеш дека лексилиумот создава зависност нели?Многу наркомани при недостаток на дрога кркаат лексилиумчиња...а другарти..ти кажа убаво гојдо