Како вие ги негувате вашите усни ?!

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Samo sjaj od lancome i niso drugo!!!!!!!!!!!!!!
Moze po nekad i od loreal,ali najvise od lancome.

Јас користам лабела, Nivea најчесто.
Сјаеви исто, кој ќе ми дојде при рака Gosh, Seventeen whatever :toe:
Kaрмини, само кога ќе ме фати будалото, пробувам некои глупости ... Не користам кармини. Само сум приметила црвен карми ми стои прекрасно :nesum:

Кога сакам да устата ми биде онака, природна, мека ставам пудра малку како долен слој, потоа лабело, и на крај мааалку сјај.
Пробано и докажано дека има ефекти.

Многу е важно какви се лабелата, кармините бидејки мене устата ми страда највеќе од крш лабела, па после од ладното време.

Ни сама не знам колку пари имам потрошено за лабела, сјаеви и триста други глупости ама пак не можам да излезам од дома ако немам сјај или лабело на мене. Најчесто користам Росал или Нивеа лабело, а сеа имам едно ”Овошни усни” и ај шо е убо туку и благо е, да ти е мерак да се мачкаш хехе. И одозгора на то ставам розевко сјајче од Флор Мар и цел ден ми држит :travolta:

Само лабело...
137sg4.gif

Rosal ми се омилени.За кармини и сјаеви од Авон или Орифлејм...

karmini koristam mn. malce, a sjaevi naj4esto od Gosh,Nivea,Oriflame...Labela samo od Nivea

Устата многу често ми пука, затоа нон стоп морам да користам лабела и слично.
Моментално користам лабело Rosal Lip balm од мед и млеко или од јагода. Некогаш користам гроздова маст (од јагода). Пак помагаат колку толку. Ги купувам од аптека. Избегнувам да купувам од тезга, вака посигурно ми е.
Сјаеви користам обично од Oriflame:baknez: ама последниов што го купив не да не ми се свиѓа. Како лепак е...

Кога сум сама дома со МЕД а кога сум надвор со УСЛ- Baume nourrissant ,и сум ептен задоволна

od labela gi koristam od Nivea i Rosal namnogu gi sakam onie so vkus na cokolado,od sjaevite favorit mi e Lancome Juicy Tubes a karmini mn retko koristam

Јас постојано ја негувам устата. Обично користам лабела, гроздова маст, сјаеви и понекогаш кармини. Се шминкам нежно, зошто не ми стојат јаки бои. Од лабелата користам Нивеа и Росал. Од нивеа Cherry kiss, a Rosal natural и гроздовата маст ми е од цреша.
Од сјаевите Catherine Arley, Seventeen, Gosh...

Од лабела Nivea највеќе ми одговара, без разлика од што ќе е. А за сјаеви сега за сега си користам GOSH и задоволна сум..

Не користам некои нападни кармини, користам сјаеви, најчесто од Авон, убави се! Сеа баш порачав еден од најновите и прекрасен е, ем е кармин, ем е како сјај! А за нега, користам исклучиво лабела од Нивеа, сите други ми се како да иам сало на уста! Арни се сеа и оние Овошни Усни од алкалоид, али му нема рамни на Нивеата!

Pa od pomadite koristam samo Nivea i Becutan ,a mnogu sakam sjaevi, sega ovoj sto go imam mi e od Seventeeni plus imam uste eden so miris na grozje i mnogu e ubav i najcesto gi mesam dvata i super izgleda

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom