Не не не нема шанси,тоа е тешка глупост.Сама никогаш нема да пуштам ,ме нервира кога ќе отидам кај другарка ми,сестра и им се радува па и јас МОРАМ да се трујам.Не знам како може да постојат луѓе кои се воодушевуваат на тој типот (не ми текнува како се викаше,тој е посреден,издепилириан и нашминкан од мене бе). КАТАСТРОФА
Това което си мислите, че е "б'лгарска" музика, јавно се изчерпва с кичознијат жанр чалга. Това е заштото в Македонија единствените б'лгарски тв програми които се гледат са Планета, Фен и Балканика - канали които изл'чват точно този продукт /за мен това не е музика/. Ако имахте ММ или MAD штјахте да видите и другата б'лгарска музика - Белослава, 'псурт, Д2, Марија Илиева и много други.
А сега сакам да направја една покана /офтопик/. Сите фенове на Кајли Миноуг в Македонија са добро дошли на нејниот концерт в Софија на 18 мај 2008г.
:smir:
Телевизија Планета трјабва да б'де забранена с д'ржавен закон, и да б'де опожарена до основи. Ништо чудно, че в Македонија имат такова мнение за б'лгарската музика след като имат само ФЕН и ПЛАНЕТА. Позор и срам за Б'лгарија са тези телевизии. Поне ММ да можеше да се гледа там.
Одвратни ми се бугарските песни што ги пуштаат на Планета. Искрено се надевам дека во Бугарија постои подобра музика од онаа со која ние сме запознаени
пс Има една единствена бугарска песна што ми се свиѓа... Од таа Анелиа е. Не знам како се викаше... Нешто у стил ~ја предаде љубовта ни~ или не знам како... Не е лоша
Бугарските „певици“ почнуваат да стануваат неубави и за гледање...
а музиката....ух колку само немам негативни суперлативи во моментов...:ija::nerv::nerv::nerv:
Страшно... тоа перење и на малкуте мозочни келии што ги користиме е бесцелно и тотален хорор!! Мислам дека бугарската музика е продукт на остатоци од неуспешни трудови на некои-никои... Ги почитувам сите истомисленици, а оние кои слушаат бугарска музика -:uvo: тешко нив...
Така наречената „бугарска„ музика, е за тешки сељаци... нешто нај глупо, нај просто...
Девојче нема пари за нов телефон и решава да оди како пеачка во некоја бугарска телевизија:
- Добар ден, - добар ден
- каде можам да се пријавам за певаљка
- таму и таму
- Добар ден, јас така и така, но немам ДОБАР ГЛАС, И ПЕАЧКИ СПОСОБНОСТИ
- Неееема проблем, важно да имаш убаво тело, и убаво да изгледаш , пред се да имаш СИЛИКОНСКИ ЦИЦКИ и УСТА..
ич не слушам,не ни ги имам регистрирано тие телевизии затоа пто штом ќе ги видам ми се лоши.сите се според еден ист `рецепт`:
големи силиконски гради,силиконски усни,згодни тела,глас што е незабележлив затоа што, нели,изгледот е битен.а текстовите,подобро да не се заслушаш;ќе те натераат на самоубиство
со три збора:срање у боја
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.