Како ви помина првиот школски ден? :)

• Креатор на темата Креатор на темата SrRulz
  • Време на започнување Време на започнување
mnogu tapa pominav,mi se padna najlosata profesorka u cel svet.....PATKOVI4...za tie shto ja znaat.......prethodnata se rpaeshe losha ali beshe top ali ovaa.........neam zborovi........

еми како да поминам ЗБУНЕТ бев целиот никој не знаев никој 1-година

Денес беше многу досаден ден.
Сега сум 8-мо одд. па знајте, демек најголеми во школото, се праевме мангупи (хех).
Се видов со класот, наставниците и така... после одма не „избркаа“ и ете сеа киснам на кајгана :D:D

Синот денес замина на школо
4та година средно.
ехеееее деца... јас сега чекам покана за родителски

сеа со овие компјутериве ич немат место,плус училницата ми е мала,немат место да се свртиш,професориве збунети,ние збунети..

Штрајкувајте нека ви ги тргнат.....

Арно беше бе, шмекнавме по некое моме од овие новите, иам нова класна, за малку ќе го кутнев мониторот, кој патем речено стои на клупа од 1946 која не верувам дека е предвидена за ваква намена, и то... :)

Добро.. има мн нови деца се запознавме пред нас компјутери(ќе биде весело) и така има некои јаки цури ке биде весело!!:salut:

Илузија :vozbud: Ништо, бевме 5 минути, со сила 10...Класната не израдува дека од годинава, на крајот од секоја година ќе сме имале тестови по сите испити (ваљда за да не спремат за матура -.-) Сите професори ми се исти (среќа добрите не ми ги смениле, ама и лошите тука се -.- )..И сеа со компјутериве многу ме интересира што ќе биде...И така, распоред уште неаме добиено (да видам по колку часа ме чекаат во денот:uvo:)...И од утре, здравје боже, почнувамеееее :toe::tapp:

хммммм... не е лошо :)

Па добро пројде, отидовме и едвај некако влеговме во училна, класната нешто промрморе и после тоа не пуштија ама ние не отидовме туку останавме да им пукаме малце сеир на тие сега што ќе бидат прва, баш беше интересно :)

секој ден по 7 часа, во петок англиски биологија физичко!:vozbud::vozbud:

Денов беше тапа. Од 2 години како сум средно овој ден е најлош. Ни го разделија класот и ни споија деца од други класови. Класната ми остана истата и сме 37 души. Ни ставиле компјутери што ќе ни стојат само за украс оти ние не сме генерацијата што за прв пат ќе ги уклучи, а новите профеосри се бог да чува. Поим за најлошо во Корчагин. се на се ТАПА. Тоа ми анвестува дека и цела година таква ќе ми биде :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom