Како ви е поубаво - со кондом или без?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Ако се работи за партнерот со кој одам подолго време , нормално оти без кондом , и на двајцата ни е поубаво каде каде ... а ако се работи за однос за кеиф тогаш се подразбира дека ке користам презервативи ...:toe:

Не мора да значи.
Демек кај што има љубов, не постои ризик од инфекции и такви ствари?!
Строго со кондом. Барем мирна ми е душата.

А бе седи не ме знаеш е работава.Ако не сака некој да биде родител на млади години и користи кондом,значи не го сака партнерот?
Бог да чува и да брани,преку глава ми е со споредбиве како да лижеш сладолед преку стакло,мирисаш веќе со гас маска и слично.
За мене секс без кондом е знак на неодговорност.Не е секогаш работата како е поубаво.
Сексот си е секс.
Повеќе филмови е тоа правење,леле не можам јас со кондом не ми е згодно и слично.
Не е секогаш колку е или како е поубаво.Некогаш треба да се мисли и на последиците.

Еве имате дечко/девојка и сте подолго време во врска. За да сте подолго време во врска, потребна ви е доверба еден во друг, искреност, љубов. Чим ги има овие ствари, ПАК си е потребен кондом, ама веќе се има поголема слобода и сигурност еден спрема друг. Што би значело дека се здрави, без инфекции, имаат доверба (нема праење бебе). И се си иде како што треба.

ФАЛА БОГУ дека со мењање на партнери, или ONE NIGHT STAND дека ќе користиш 2 кондома, не еден :) Ама реално гледано, не е филингот со кондом т.е. многу е поголемо задоволството без кондом.

А бе седи не ме знаеш е работава.Ако не сака некој да биде родител на млади години и користи кондом,значи не го сака партнерот?
Бог да чува и да брани,преку глава ми е со споредбиве како да лижеш сладолед преку стакло,мирисаш веќе со гас маска и слично.
За мене секс без кондом е знак на неодговорност.Не е секогаш работата како е поубаво.
Сексот си е секс.
Повеќе филмови е тоа правење,леле не можам јас со кондом не ми е згодно и слично.
Не е секогаш колку е или како е поубаво.Некогаш треба да се мисли и на последиците.

Чоекот скаше да каже, кога е љубов у прашање, може да отидете и двајцата на доктор да ве боцнат да видат дали сте чисти од болести, па девојката да иде на доктор да и дадат совети за анти-беби пилули, па да си имате секс без кондом и да се чувствувате крајно безбедно и опуштено. Нормално неможе сево ова со one-night-stand или пак со тазе девојка.

Ако се работи за партнерот со кој одам подолго време , нормално оти без кондом , и на двајцата ни е поубаво каде каде ... а ако се работи за однос за кеиф тогаш се подразбира дека ке користам презервативи ...:toe:
Колку е тоа подолго време, месец, два, пет, година?

Има инфекции и болести кои немаат надворешни симптоми и кои едноставно се присутни во телото на домаќинот кој може и воопшто да не е свесен дека ги има и кои чекаат да ти го гризнат курето кога ќе го ставиш, така - на доверба, пошто нели одите подолго време.

За несаканата бременост и фактот дека не мора да ти џитне за да ја затрудниш, туку доволно е да ти се пролигави малку сам од себе, без оргазам, да не спомнуваме нели?

Не се глупирајте. Веќе и пушење без кондом е голем ризик.

Колку е тоа подолго време, месец, два, пет, година?

Има инфекции и болести кои немаат надворешни симптоми и кои едноставно се присутни во телото на домаќинот кој може и воопшто да не е свесен дека ги има и кои чекаат да ти го гризнат курето кога ќе го ставиш, така - на доверба, пошто нели одите подолго време.

За несаканата бременост и фактот дека не мора да ти џитне за да ја затрудниш, туку доволно е да ти се пролигави малку сам од себе, без оргазам, да не спомнуваме нели?

Не се глупирајте. Веќе и пушење без кондом е голем ризик.

Епа ако ти е ризик стај си кондом и дај нека ти го пушат шо да ти кажам .. јас си кажав за мене и за мојата женска со која имав врска 2 години со кој имав ептен сериозна врска , па и да дојдеше до бременост ништо страшно :) ... а за таквов секс од кеиф ти кажав дека обавезно кондом ставам ...

Исто и јас. Доколку одам подолго време со партнерот. Свесна сум за последиците, и знам дека е многу поголем ризикот, ама поубаво е. Не само за машкото, туку и за женското. Не сакам да генерализирам, ама мислам дека повеќето женски со кои имам зборувано, самите велат дека било поубаво..
додај уште една на списокот..
али што е сигурно сигурно е... неможам јас да бројам денови:сум добила-не сум добила, ми касни-не ми касни..
а и дете да ми бека на 19 ... нејќам да ме тужат за чедоморство

Poubavo e bez normalno ama toa e lutrija ne znaes sto ke fatis ...

to ti e ko da brcas u 5 auspuha a vo edniot imas otroven pajak ... verojatnosta e taa 20 % da fatis nesto .

A za zatrudnuvanje ebem li ga koga si kopilj ebes ko da ne si videl od kaj znes koa ke siknesh i tuka e lutrija ...

Od iskustvo vi kazuem koristete kondomi i toa kvalitetni i ne ebete na pijano da ne bidete ko mene pred 10 god koga mi se skine kondom pijan butav ko nearen i koa fativ triper od edna 16 godisna Bugarka ni kriv ni duzen , pa kao mi kapese dole cudna tecnost sreca ostana na toa.

Izgled vara ke reces abe mala e nema veze, vtor sum i ... zato pamet u glava :helou:

Без кондом е појако :toe:

Ko ke i e najubavo na devojkami togas i mene mi e najjako..............:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

пофилинг е без кондом ама да мислам кај ќе свршам,па дали навреме па дали малку останало,па хаос после стануеш....ноуп тенкс

Mozebi nee e po ubavo so kondom ama neli e po keif koga nosis kondom i koga ke svrsis vo natre, a ne da go vadis pa vo salfetki ili na tepix so "desanka":drk:

Use comdoms for save sex....ама сепак поубаво ми е без кондом, ако има подолга врска, ако има доверба негледам прична зошто понекогаш да не се има секс без кондом

се додека не ја земам за жена не го пикам без кондом ,зашто кој со огнот си играл сам си се изгорел :pos2::pos2:

дефенитивно без но во финишот е заебано

Напишано од Winston:

Izgled vara ke reces abe mala e nema veze, vtor sum i ... zato pamet u glava :helou:[/quote]

На скоро секоја девојка наредниот и е втор :smir:

Бај д веј боље е без кондом :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom