Како ви е поубаво - со кондом или без?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Па, па, па, па, па :tapp:

Децаааа, мислев отидени сте чекор понапред во размислувањава. Абе не треба ни да знаете како е да имаш секс без кондом. ОК, освен кога ќе планирате проширување на семејството. А чувството е речиси исто, освен што кога водиш љубов со кондом мислиш само на рајот :vozbud:, а кога си без него можеш да бидеш блиску до портите на рајот, ама од други причини :nesvest:.

Без кондом нормално :vozbud:
Ама веќе не се осмелувам да го практикувам тоа, пошто бед, воа ноа.
Може у некои прилики, ама и тоа ќе биде накратко само.

Со кондом нормално...Барем мирна ти е душата и можеш да се опуштиш...

ko sto vika timjah da sensei od bad copy.....

dobro je s kurtonom
neuporedivo bolje bez ...

pa taka e i tuka...

Па ако е љубов у прашање, кондомот не доаѓа во предвид, зашто вака се чувствувате како едно.
Не мора да значи.
Демек кај што има љубов, не постои ризик од инфекции и такви ствари?!
Строго со кондом. Барем мирна ми е душата.

Многу ми е апсурдно прашањево... нормално дека без кондом е поубаво.

Без кондом е филингот. Така има заемно задоволство. Со кондом, ко да земеш да мирисаш цвеќе со гас маска.

Па ако е љубов у прашање, кондомот не доаѓа во предвид, зашто вака се чувствувате како едно.

А бе седи не ме знаеш е работава. Ако не сака некој да биде родител на млади години и користи кондом, значи не го сака партнерот? Бог да чува и да брани, преку глава ми е со споредбиве како да лижеш сладолед преку стакло, мирисаш цвеќе со гас маска и слично. За мене секс без кондом е знак на неодговорност. Не е секогаш работата како е поубаво. Сексот си е секс.
Повеќе филмови правење се изјавите од типот, леле не можам јас со кондом, не ми е згодно и слично. Не е секогаш колку е или како е поубаво. Некогаш треба да се мисли и на последиците.

Без кондом нормално, ама секогаш постои ризик.:toe::toe::tapp:

Крејзи... ај да не се расправаме, ко ти да го ставаш кондомот па збориш дали било убаво чувството... друго и да не спомнувам.

И да, треба да се користи кондом за несакани последици.

“сексот си е секс“? што треба да значи ова?

Крејзи... ај да не се расправаме, ко ти да го ставаш кондомот па збориш дали било убаво чувството... друго и да не спомнувам.

И да, треба да се користи кондом за несакани последици.

“сексот си е секс“? што треба да значи ова?

Јас од друга гледна точка ја гледам работата.
Нормално дека не знам како е поубаво,само кажувам дека не е секогаш работата во тоа како е поубаво.Туку треба и последиците да се гледаат.

терај таму како што ќе бара невестата:vozbud:
ако треба и три кондоми да закачиш еден на друг
bm.gif

Поубаво е без..ама ради сигурност со кондом.:pipi:

Без кондом е неспоредливо поубаво, тоа е непобитно. Ама, нормално, поважно е да не закачиш некои болести и да не чуваш деца на 18, отколку да уживаш малку повеќе во текот на 15-20 минути. Ако веќе и си пробал, подобро да било тоа со некој што добро го познаваш и можеш да бидеш сигурен дека е безбеден во здравствена смисла. И да знае кога да „излезе“... :icon_lol:

Секако, подобро е воопшто да не се практикува. Колку и да го „изолира“ малку чувството на задоволство, сепак е убаво чувство. Ем мирна глава.

Поубаво ми е без кондом
Така и практикувам со партнер со кој сум подолго време во врска

Поубаво ми е без кондом
Така и практикувам со партнер со кој сум подолго време во врска

Исто и јас. Доколку одам подолго време со партнерот. Свесна сум за последиците, и знам дека е многу поголем ризикот, ама поубаво е. Не само за машкото, туку и за женското. Не сакам да генерализирам, ама мислам дека повеќето женски со кои имам зборувано, самите велат дека било поубаво..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom