Како си го дигате...

• Креатор на темата Креатор на темата Гладиус
  • Време на започнување Време на започнување
Не си го "дигам", си го кревам или спуштам. Чудно, некогаш уживам во депримирано, разочарано расположение и мислам на уште понегативни работи, со цел да се влоши таа ситуација. Оти убаво е кога ќе си помислиш на сите лоши работи, кога ќе размислиш за сите нив и се обидеш да најдеш решение за сите нив. Што повеќе мислам на негативни работи во депресивна ситуација, се повеќе потонувам. И се повеќе место за залет имам, од таа ситуација, лоша.

Инаку, си го кревам најчесто со позитивни песни и позитивни работи, кои ме оттргнуваат од мислите.

Земам колата или моторот зависи од времето и шибам.....

Си пуштам музика, муабетче на мсн, скајп, фб, форум, џагара багара... или фаќам патот негде на кафе.
Во последно време фала Богу немам осетено досада :)

Добар разговор со ДРУГАРКА :)

да си исповедам маките некаде.. hah XDDD

Доволно ми е еднаш да го ислушам ова....ми го предложи еден форумџија..за успивање,ама оно ете ме расположуе.

Легнувам и си прам Californication маратон ... Од прва епизода до кај што сум стигнат ... Хенк секогаш ме расположва ... Мислам .... Пример :

гад дем умрен да сум на сериава ке се насмеам .

Излагам надвор, земам топката и мавам во оградата од комшијата кој е во Франција :)

Да бе постовите на mi40 се одлични против депресија,замор и разочараност.Само опасни се од друга природа, можат да влијаат лошо на срцето од преголема возбуда при читањето. :nesvest:
Цар е жими све :pos2:

Музика се разбира..
Во зависност од депресивната состојба се разликува и видот на музиката. :D

Унервоза може да ме смири само патија ХоН, па макар и изгубам. Само да не има „таленти“ у екипа!! :)

Зголемувам дозатана алхохол и цигари

Слушање музика WeeD обавезно без тоа не почнувам добра кучка една екстра викендичка...тоа би било екстра...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom