- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 7.490
- Поени од реакции
- 45.142
Буквално истиов лик ми искочи пред пола саат на ФБ, точно во исто време кога си ја постирал сликата.@Ron Burgundy koga mu kasnat 1 den dnevnicite od dpmne.![]()
Нешто со Мува беше потпишан.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Буквално истиов лик ми искочи пред пола саат на ФБ, точно во исто време кога си ја постирал сликата.@Ron Burgundy koga mu kasnat 1 den dnevnicite od dpmne.![]()

Буквално истиов лик ми искочи пред пола саат на ФБ, точно во исто време кога си ја постирал сликата.
Нешто со Мува беше потпишан.![]()

Imam edna ogromna zabeleska, ovoj poveke lici na nekoj od Dvoriste sto tegli Buki od 60 metra so traktor, ja unistuva sumata na crno seci i sekoj den pravi minimum 200 evra od drva, dodeka drugiot ovoj ovde na forumot lici na nekoj bez testosteron poveke Woke-Stab connection, so nekoja samodoverba na glipokja deka cicko mu e sovetnik vo vmro na Vizbegovo....
Ова е @ЈуријАркадиевич, ама буквално.Ovoj e mkd Vlade ti so go opisa, on e malku poveke relaksiran. Pravi zimnica, ima bure od 200 kila so tursija vo podrum, zivinka po dvor po nekoe jajce i mlekce svezo od vime.
I on lapa dnevnici ali spremen e da ja pomine zimata i bez niv.
Eve go Vlade.
Прегледај го приврзокот 463936

Ist jas, glata skinata. Kako me trefna vaka ebate ta keljacata ebate, uste si se smeamOvoj e mkd Vlade ti so go opisa, on e malku poveke relaksiran. Pravi zimnica, ima bure od 200 kila so tursija vo podrum, zivinka po dvor po nekoe jajce i mlekce svezo od vime.
I on lapa dnevnici ali spremen e da ja pomine zimata i bez niv.
Eve go Vlade.
Прегледај го приврзокот 463936

Од минатото, со 40 кила повеќе![]()

Ist jas, glata skinata. Kako me trefna vaka ebate ta keljacata ebate, uste si se smeam
P.s bureto so kominjak go zaboraj i tamidjanata laceno![]()
Ni najmalku ne bi pomislil deka si toj ti.
Te citam po temite za knigi pisuvas za Fjodor Dostoevski, a izgledas kako da vodis internacionalna transportna firma i cekas cemtovi od Micko. Koj kur
Прегледај го приврзокот 463951