Како си ги замислувате членовите на форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
@Ron Burgundy koga mu kasnat 1 den dnevnicite od dpmne. :pos:
Буквално истиов лик ми искочи пред пола саат на ФБ, точно во исто време кога си ја постирал сликата. :icon_lol:

Нешто со Мува беше потпишан. :pos:

Ја го замислувам ко чоек шо е невработен, ама од негде сепак има пари (ваљда неговите), нема женска, живеј со својте на 30 плус години, има дебел меф иако тој самиот не е дебел, таков е набиен со сало. Ги носи тренерките пикнати во чорапи.

Imam edna ogromna zabeleska, ovoj poveke lici na nekoj od Dvoriste sto tegli Buki od 60 metra so traktor, ja unistuva sumata na crno seci i sekoj den pravi minimum 200 evra od drva, dodeka drugiot ovoj ovde na forumot lici na nekoj bez testosteron poveke Woke-Stab connection, so nekoja samodoverba na glipokja deka cicko mu e sovetnik vo vmro na Vizbegovo....

Ovoj e mkd Vlade ti so go opisa, on e malku poveke relaksiran. Pravi zimnica, ima bure od 200 kila so tursija vo podrum, zivinka po dvor po nekoe jajce i mlekce svezo od vime.

I on lapa dnevnici ali spremen e da ja pomine zimata i bez niv.

Eve go Vlade.

IMG_1696.jpeg

Ovoj e mkd Vlade ti so go opisa, on e malku poveke relaksiran. Pravi zimnica, ima bure od 200 kila so tursija vo podrum, zivinka po dvor po nekoe jajce i mlekce svezo od vime.

Eve go Vlade.

Прегледај го приврзокот 463936
Ова е @ЈуријАркадиевич, ама буквално.

:pos: :pos: :pos: :pos:

Да избереш слика од еден член за да опишеш друг.
Blow Your Mind Wow GIF by Product Hunt

Eve go Vlade.

Прегледај го приврзокот 463936
Ist jas, glata skinata. Kako me trefna vaka ebate ta keljacata ebate, uste si se smeam :D
P.s bureto so kominjak go zaboraj i tamidjanata laceno ;)

Од минатото, со 40 кила повеќе :lolzz:

Ni najmalku ne bi pomislil deka si toj ti. :pos:

Te citam po temite za knigi pisuvas za Fjodor Dostoevski, a izgledas kako da vodis internacionalna transportna firma i cekas cemtovi od Micko. Koj kur :pos:

Ist jas, glata skinata. Kako me trefna vaka ebate ta keljacata ebate, uste si se smeam :D
P.s bureto so kominjak go zaboraj i tamidjanata laceno ;)

IMG_1703.jpeg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom