Ska Maniac
Бараба
Фала , нема потреба вака суптилно да ми го местиш Византиецов. Може некоја другарка.Нема да биди ваков. Со кожни хеланки ќе биди. Сакаш ли и ти да му правиш друштво? Можам да ти средам![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала , нема потреба вака суптилно да ми го местиш Византиецов. Може некоја другарка.Нема да биди ваков. Со кожни хеланки ќе биди. Сакаш ли и ти да му правиш друштво? Можам да ти средам![]()
Он ти е луксузна понуда, не е за секого. Ама како сакаш. Тогаш преминуваме од византиска во модерна ераФала , нема потреба вака суптилно да ми го местиш Византиецов. Може некоја другарка.

Така е . Жените повторно не служат само за репродукција, а задоволството со мажи е забрането.Он ти е луксузна понуда, не е за секого. Ама како сакаш. Тогаш преминуваме од византиска во модерна ера![]()
Знаеш дека во Византија задоволството со мажи било строго царско право?Така е . Жените повторно не служат само за репродукција, а задоволството со мажи е забрането.

Ги помеша Византија со Турција.Знаеш дека во Византија задоволството со мажи било строго царско право?
@Византиецот од таму ли ти е инспирацијата за имево?![]()
Јас колку што знам хомосексуалните врски на византиската елита биле многу добро документирани. Царевите и високите функционери, за разлика од обичниот плебс можеле да ги уживаат тие права без да бидат казнети за тоа. Значи зборувам за Византија.Ги помеша Византија со Турција.
Василиј Македонецот бил селанец па пак се засакале со некој Поп, кој го однел до царскиот двор.
Точно е дека во Византија сме одлично документирани, на крајот од денот станува збор за Македонско/Грчко/Балканско царство, ако кај нас не се хомоси документирани, тогаш каде во Швајцарија.Јас колку што знам хомосексуалните врски на византиската елита биле многу добро документирани. Царевите и високите функционери, за разлика од обичниот плебс можеле да ги уживаат тие права без да бидат казнети за тоа. Значи зборувам за Византија.
Значи, ако некој сака да се споредува, треба да го гледа и метрополисот, не само провинцијата. И историјата има двојни стандарди.Точно е дека во Византија сме одлично документирани, на крајот од денот станува збор за Македонско/Грчко/Балканско царство, ако кај нас не се хомоси документирани, тогаш каде во Швајцарија.
Ако во царскиот двор било така, тогаш како било меѓу селаните. Византија имала политика на остај ги провинциите на мира со најниски даноци и мешање. Даноците биле највисоки во Константинопол пошто сите сакале да живеат таму. Оваа даночна и општествена политика имала за цел да им овозможи подобар живот на провинциите и помалку миграција кон Метрополисот. Така да, не држи теза дека тоа кого ќе дупиш било царско право. Провинциите биле многу послободни.

Мислам дека во провинцијата се живеело многу многу подобро.Значи, ако некој сака да се споредува, треба да го гледа и метрополисот, не само провинцијата. И историјата има двојни стандарди.![]()
Македонија посебно денешниот Вардарски дел била стално прибежиште на Династијата Комненос, затоа имаме толку манастири од нив - поќе од модерна Грција. А односите меѓу Охридска Архиепископија и Кнежевството Дукља кај Црна Гора над Скадарско езеро биле исто тип-топ.Не сум го гледал ама можам да предпоставам дека двајцата ќе имаме трисом со Поздравот.@Ska Maniac и @Del Boy како филмски ликови (се надевам дека знаете што се случува во сцените подоцна као сте го гледале филмот).

Da ne pocnis i ti kako Ritko oci da prevrtuvas@pozdrav eden topol mi igra novogodisen lap dance
![]()
391 tuh vaatamist · 4,7 tuh reaktsiooni | #jelenakarleusa #fypシ゚viralシfypシ゚ #videoviralシ #viralreelschallenge #bulgaria #viralreelsfb | Ritko Memedov
#jelenakarleusa #fypシ゚viralシfypシ゚ #videoviralシ #viralreelschallenge #bulgaria #viralreelsfbwww.facebook.com