Како се запознавате со женски/машки

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување
Проблемов го имав јас пред 4 5 години.
Проблемот не е да научиш некоја пик ап фраза или да научиш како да влезеш во определена ситуација по дефалт туку проблемот е психички.
Многу личности се развиени под различни околности некои повеќе опуштени и ова им изгледа многу лесно и чудно. Но за други приоѓањето на непознати е прав кошмар и страшна работа.
Ценам кога човек барам совет, помош, во најмала рака мислење.
А јас имам големо задоволство да споделам искуство. Имам прочитано 39 милиони книги знам многу работи но најглавната работа е да превземеш акција, дејство да го примениш во практика. Кај што доаѓа и "најтешкиот" дел. Кој како го сфаќа потребно е да развиете психа и тоа да го сфатите како предизвик, забава, авантура, нова можност и искуство за учење.
Не постои пораз, пад.. тоа е само во вашата глава. се е искуство и од тоа се учи. Кај определени луѓе постои СТРАВ од приоѓање на непознати во овој случај на некоја типка. Било каква фраза да научиш неприродниот став и напнатост што го прави стравот се мириса на километар. Затоа поголеми се шансите за неуспех приоѓањето.
Единствено нешто што може да го превземете е да се олабавите да го оставите егото на страна, и почнете да се соочување со стравот, односно приоѓајте на секоја втора типка. Само така може да се стекне искуство, да научите од секое приоѓање и само ќе ви дојде како рутина, секојдневие .. ќе бидете природно опуштени, тремата, здткувањето ќе го снема, блокирањето на мозокот итн.. И веруввајте многумина типки ќе го почувствуваат тоа вашата смиреност, контрола, самодоверба и тоа создава атракција привлечност.
Самодоверба што значи тоа? Многупати луѓето знаат што треба да направат и го одложуваат тоа за "подобри времиња" зошто ? зошто се плашат од непознатото тоа е нешто ново за нив, а секој се чувствува убаво во "зоната на конфортот" а тоа е штеттно никогаш не превземаш акција.
Го знам ова многу добро и научив да уживам во предизвиците сега нема ситуација каде што ќе видам прилика и ќе ја пропуштам, да, имам трема, ама научив да уживам во тоа чувство. Секогаш настапувам најприродно.. у стилот здраво , досадно ми е малце па решив да ви се приклучам, ама незнам како .. и прашај ги за совет како би било на пример најдобро да пријдеш на типки.. тие со задоволство ќе ти дадат совет.. а тебе уствари тоа ти беше приоѓањето. Можеш да им спомнеш и дека имаш трема и дека не си го правел ова па вежбаш.. сите ценат искреност плус што си пришол ќе видат дека имаш гз и имаш карактер. Пробувајте ... секоја можна прилика пробај да ја искористиш, немаш што да изгубиш ако си решил да го станеш поуспешен на тој терен дај се од себе. Првите обиди може да бидат неуспешни тоа е искуство сите додека да научат да свират на гитара отсвируваат неколку погрешни ноти..

ако некој е заинтересиран повеќе сака да работи на тој случај можам да му дадам некои книги на англиски пдф верзија има многу добри работи.

Inace jas poznavam mnogu betar od tebe so do 22 godini nemale imano sex, a i zenska skoro niedna sto spored mene e golem sram

Стави и некој наркотик во сокчето.

Паметно, така му се "поголеми" шансите да легне нешто ама што после тоа?Што ке биде утре?Проблемот да не му се реши со тоа?Пак ке си остане на старо се.Али ипак интересен предлог.....ме насмеа хахах

Druze od prilika so knigi se tie angliskite i od kogo se? Druga rabota dobar komentar na temava sekoja cest :)

Inace jas poznavam mnogu betar od tebe so do 22 godini nemale imano sex, a i zenska skoro niedna sto spored mene e golem sram
Срам?Денес толку многу работи се дешаваат во светот што се за срамота А НЕ СЕ, па ова да биде за срам.Може се чува за прва брачна ноќ од кај знајш :pos::pos::pos:...никогаш не е касно ни за љубов ни за секс ни за ништо...тешкото е да си остане така цел живот.Ама кога тогаш ке се најде нешто и за тие луѓе.

Druze aj zensko nakako da razberis nemala imano sex do 22 i nemala decko znam i takvi, ama za masko mene mi e nesvatlivo

Некој погоре спомна нешто како најдборо пали да зборуваш за колку заработуваш.
Еве јас навистина добро заработувам во споредба со останатите но никогаш не би го искористил тоа да придобијам некоја девојка- мислам да се фалам со мојата работа :S - би сакал да и се допаднам за тоа каков сум јас а не затоа што сум финансиски добро поткрепен. Ако им е затоа подобро ќе останам уште година дена без девојка одколку да гледа новчаник во мојата фаца.
Не бе каков новчаник,тие добиваат зелени долари во очите и исплазен јазик:vozbud: док им збориш за твојата дебела заработувачка, ако не сакаш таква девојка не се фали со финансии, и ќе ја запознаеш вистинската, и сам си знаеш, само што девојките се махери во препознавање на добра прилика:wink: така што џабе е и да се преправаш пред девојка што има "нос" за такви работи неможеш да одглумиш лудило, и дај не ми се нафрлајте одма, сите имате слика со некоја од шмизлите на фб, не ги направив јас тие споменици ваљда означуваат нешто и се дел од животот., не се сите девојки такви секако, има и поинакви нематеријални, само како што реков тешко е да се разграничат и да се препознаат материјалните "оние со носот" можат вешто да одглумат нематеријални :wink:, но секако дека постои и љубов не е се само црно и бело, некој викаат "love wont pay the rent", останатите лав ис д рисон фор ливинг...јас сум од останативе :pipi:

Пиши на DM SАТ порака :pos:
Барам жена од 20 до 40 години за серизона врска 070 123 456 070 123 456 070 123 456...
images

Некој погоре спомна нешто како најдборо пали да зборуваш за колку заработуваш.
Еве јас навистина добро заработувам во споредба со останатите но никогаш не би го искористил тоа да придобијам некоја девојка- мислам да се фалам со мојата работа :S - би сакал да и се допаднам за тоа каков сум јас а не затоа што сум финансиски добро поткрепен. Ако им е затоа подобро ќе останам уште година дена без девојка одколку да гледа новчаник во мојата фаца.
епа излеа тоа е проблемот

Druze mislam deka ti kazaa drugive dobro, najvazno e da si opusten ne e tolku bitno so ke kazes, bitno e da ne te boli stojko ic so mislat devojkite i da produzis na slednata... mnogu od tie so ke gi zapoznaes nema da sakas da pomines ni minuta poise so niv(ke bidat ili glupi ili ke gleaat novcanik ili nz) ama za da zapoznaes nekoja devojka so koja ke sakas da pomines poise vreme ke treba da projdes i niz tie takvite i ti mozes uste od sega ovoj moment koa ke trepnes da pocnes da bites opusten so devojki zatoa so nema filozofija samo si totalno cool i ic ne se zamaras.

Nekoi sea ke recat epa glupo mi e vaka ili od kaj znam dali e slobodna ili so, epa tie so imaat mnogu devojki ustvari ic ne se zamaaraat so ovie gluposti tuku idat si proveruvaat

Nuke јас мислам дека секој во одреден период го имал твојот проблем. Денес делува како невозможна мисија да запознаеш некоја си нова личност, да е здраворазумна (т. е да не е тачка..:)) и да е слична со тебе. Додуша луѓе што се подолго време сами, најчесто се сами зашто си имаат некој си посебен критериум. Признај и сам, не дека цела година не си можел да најдеш никаква девојка, туку не ти било сеедно да бидеш со некој што нема доприна точка со тебе.
Проблемот со затворени друштва и кругови на комуникација и јас го потенцирам секогаш. Денес тешко некој отстрана да сретнеш а да не е колега/колешка од факс или од работа. Ама пошто речиси сите го имаме тој проблем на оттуѓување, значи не си сам во тоа, и проблемот е решлив. Мислам дека е само период, кој мора да помине.

П.С: Аман бе со тоа спортување сегде го прочитав, како ќе сретне некоја ако спортува или натпреварувачкиот дух ќе му се подигне со таа активност:icon_mrgr

П.С: Аман бе со тоа спортување сегде го прочитав, како ќе сретне некоја ако спортува или натпреварувачкиот дух ќе му се подигне со таа активност:icon_mrgr
Еве трча на стадион или покрај кеј. Па евентуално запознае некоја на било кој начин. Другиот ден ке се договорат заедно да трчаат итн итн итн...
Иначе со самото тоа што спортува се осеќа поудобно во својата кожа,самодовербата се качува на повисоко ниво. Значи не се фокусира само на тоа да најде некое девојче туку сега има и хоби. Со самото тоа има и нов муабет што може да го прави со било кој. Со тоа се намалува притисокот за тоа што му е цел уствари.
Ова со спортот е само пример, може и да се запише на балет нели? :)

Проблемов го имав јас пред 4 5 години.
Проблемот не е да научиш некоја пик ап фраза или да научиш како да влезеш во определена ситуација по дефалт туку проблемот е психички.
Многу личности се развиени под различни околности некои повеќе опуштени и ова им изгледа многу лесно и чудно. Но за други приоѓањето на непознати е прав кошмар и страшна работа.
Ценам кога човек барам совет, помош, во најмала рака мислење.
А јас имам големо задоволство да споделам искуство. Имам прочитано 39 милиони книги знам многу работи но најглавната работа е да превземеш акција, дејство да го примениш во практика. Кај што доаѓа и "најтешкиот" дел. Кој како го сфаќа потребно е да развиете психа и тоа да го сфатите како предизвик, забава, авантура, нова можност и искуство за учење.
Не постои пораз, пад.. тоа е само во вашата глава. се е искуство и од тоа се учи. Кај определени луѓе постои СТРАВ од приоѓање на непознати во овој случај на некоја типка. Било каква фраза да научиш неприродниот став и напнатост што го прави стравот се мириса на километар. Затоа поголеми се шансите за неуспех приоѓањето.
Единствено нешто што може да го превземете е да се олабавите да го оставите егото на страна, и почнете да се соочување со стравот, односно приоѓајте на секоја втора типка. Само така може да се стекне искуство, да научите од секое приоѓање и само ќе ви дојде како рутина, секојдневие .. ќе бидете природно опуштени, тремата, здткувањето ќе го снема, блокирањето на мозокот итн.. И веруввајте многумина типки ќе го почувствуваат тоа вашата смиреност, контрола, самодоверба и тоа создава атракција привлечност.
Самодоверба што значи тоа? Многупати луѓето знаат што треба да направат и го одложуваат тоа за "подобри времиња" зошто ? зошто се плашат од непознатото тоа е нешто ново за нив, а секој се чувствува убаво во "зоната на конфортот" а тоа е штеттно никогаш не превземаш акција.
Го знам ова многу добро и научив да уживам во предизвиците сега нема ситуација каде што ќе видам прилика и ќе ја пропуштам, да, имам трема, ама научив да уживам во тоа чувство. Секогаш настапувам најприродно.. у стилот здраво , досадно ми е малце па решив да ви се приклучам, ама незнам како .. и прашај ги за совет како би било на пример најдобро да пријдеш на типки.. тие со задоволство ќе ти дадат совет.. а тебе уствари тоа ти беше приоѓањето. Можеш да им спомнеш и дека имаш трема и дека не си го правел ова па вежбаш.. сите ценат искреност плус што си пришол ќе видат дека имаш гз и имаш карактер. Пробувајте ... секоја можна прилика пробај да ја искористиш, немаш што да изгубиш ако си решил да го станеш поуспешен на тој терен дај се од себе. Првите обиди може да бидат неуспешни тоа е искуство сите додека да научат да свират на гитара отсвируваат неколку погрешни ноти..

ако некој е заинтересиран повеќе сака да работи на тој случај можам да му дадам некои книги на англиски пдф верзија има многу добри работи.

Звучи солидно и логично... баш би сакал да прочитам и книга на оваа тема :)

NA
под американски мислев и пригаш на маса на непозната девојка која не се познаваш со неа ниту пак со нејзнитие пријатлки и сеуште ова ми изгледа чудно и некако неостварливо но како што гледам многу од горе наведените го подржуваат овој начин на пристап- тогаш ќе почнам да го применуам и јас..

RocknRolaa
Така е, признавам имам и тоа голем критериум и тоа не само за девојки туку и за пријателите со кои се дружам- само сите да знаете тоа е многу лош карактер што работам на тоа да го променам.

Филозофка:smir:
Ако е така еве јас сум без девојка веќе цела година како што веќе знаеш па дај да се запознаеме а :)?
Инаку мене ме викаат филозоф и тоа со причина- така да дефинитивно ќе има за што да си дискутираме ^^
Имaj на ум дека сум многу загреан после цела година може нема да издржам долго време но не се откажувам - до три пати по ред гарантирам по потреба и прекувремено ;) ;)

Звучи солидно и логично... баш би сакал да прочитам и книга на оваа тема :)

NA
под американски мислев и пригаш на маса на непозната девојка која не се познаваш со неа ниту пак со нејзнитие пријатлки и сеуште ова ми изгледа чудно и некако неостварливо но како што гледам многу од горе наведените го подржуваат овој начин на пристап- тогаш ќе почнам да го применуам и јас..

RocknRolaa
Така е, признавам имам и тоа голем критериум и тоа не само за девојки туку и за пријателите со кои се дружам- само сите да знаете тоа е многу лош карактер што работам на тоа да го променам.

Филозофка:smir:
Ако е така еве јас сум без девојка веќе цела година како што веќе знаеш па дај да се запознаеме а :)?
Инаку мене ме викаат филозоф и тоа со причина- така да дефинитивно ќе има за што да си дискутираме ^^
Имaj на ум дека сум многу загреан после цела година може нема да издржам долго време но не се откажувам - до три пати по ред гарантирам по потреба и прекувремено ;) ;)

Немој ти се молам да паднеш на таа замка. Не е тоа лош карактер, твои се критериумите, твој е љубовниот живот. Тоа си ти. Зошто би го променил тоа?
И ако можам да заклучам, мајку му бргу применуваш совети:pos:

Па затоа што тој карактер ти го намалува кругот на пријатели а покасно тоа ти прави проблем и во работата и во љубовта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom