Како се замислувате по 20 години?

• Креатор на темата Креатор на темата kity_cat
  • Време на започнување Време на започнување
Среќно омажена, со многу деца и успешна во она што го работам ко и сите :poss:

п.с. сум слушнала за планирање на фамилија но јас сакам деца, многу деца!

И јас сакам многу деца:):icon_lol:мислам несакам ама можам да бидам при помош.:pipi:

Ако ја видев темава пред некое време, ќе одговорев за амбициите ми во животов. Сега би одговорил кратко: како 37 годишник, што како ќе дојде и ќе се случи, ќе се случи, без многу планирање, да не испадне ништо, па после да се разочарам.

neznam stvarno,valjda ke pusam po 4 pakla cigari na den,mackata i onaka mi e isfrustrirana po doma krsi sve zivo i divo,ja pred kompluter so edna od onie kockarski lampi na pola kopje,i ona od cigarite cadot efekti se praat so svetlinata...

Постојат две опции првата е жена, деца, успешен во тоа што го работам и 2-3 милиони еура, a втората е фино лепо скоцкан пицнат во лудачка кошула во бардовци :icon_mrgr:

Демек у некоја кладионица ќе дремам и ќе премавувам ливчиња оти се по 1 ќе ме турка.Гарант ќе имам 2 немирни машки деца и само ќотек ќе им давам, пошо лош сум.Уба нееста ќе мажам не се давам на грда.Горе долу то е реалноста:D

Контролор за летање со 140 000 денари плата.

Се замишљам на некој остров со госпоѓица мало млаѓа од мене или друга варијанта... абе ич да не се замишљам брат:cenzura:

VetDVD.jpg

еве вака :)

Малку рано, зар не? :D

Знаеш, кога наполнив 25 години, му реков на еден пријател, оптимистички гледано, истуркав една третина од животот, песимистички гледано, една половина.

Тој само ме погледна и ми рече, што знаеш ти за песимизмот?

:D
--- надополнето: Nov 24, 2011 11:19 AM ---

За 20 години се замислуваш како пес кој отишол на ветеринар?

:vozbud:

Знаеш, кога наполнив 25 години, му реков на еден пријател, оптимистички гледано, истуркав една третина од животот, песимистички гледано, една половина.

Тој само ме погледна и ми рече, што знаеш ти за песимизмот?

:D
--- надополнето: Nov 24, 2011 11:19 AM ---

За 20 години се замислуваш како пес кој отишол на ветеринар?

:vozbud:
АХАХХА,така е :icon_mrgr:
Не бе,као тој позафи него :D :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom