Како се замислувате по 20 години?

• Креатор на темата Креатор на темата kity_cat
  • Време на започнување Време на започнување
Postar, pobaven, podebel...............se nadevam seushte srekjno ozenet.......so golema verojatnost da bidem dedo po 20 godini...

posle 20 godini so bela kosa ( ufff koj ke se farba ) so brcki , ne tolku sexy kako sto sum sega , pa prilicno stara nekorisna bi bila

posle 20 godini so bela kosa ( ufff koj ke se farba ) so brcki , ne tolku sexy kako sto sum sega , pa prilicno stara nekorisna bi bila
Ooooh come ooon :vozbud:Покажи ни колку си секси ајде :)
Тешко прашање. Се надевам само дека ќе бидам задоволна,среќна и исполнета,да уживам во сите блаgодети нa животот бидејќи сум жива. А тоа дали ќе седам во канцеларија и ќе го мазнам газот во скапи салони со мојата оф толку голема плата или па ќе го вежбам потписот,е релативна работа.

20 години? Уууу големо распонче на временската скала.
Се надевам, во јака фирма (по могуќност и моја) комфљукторско инжињерче со солидна плата и за европски стандарди, лепа и паметна жена и 2 инфоматичарчиња на тато :)

здрава,жива,со една среќна фамилија.

Жив здрав ..и сеуште да ми е прав па и на стари години да си терам бизниси со госпоџата :smir:

Среќно омажена, со многу деца и успешна во она што го работам ко и сите :poss:

п.с. сум слушнала за планирање на фамилија но јас сакам деца, многу деца!

Како добро ситуиран господин.

Ко Сталоне во Роки 5

А претпоставувам за 40 години ко Сталоне во Роки 6, и за 70 ко Џек ЛаЛејн. :)

Јас не се замислувам многу, многу, чудни и непредвидливи работи носи животот. Можеби ќе чистам подови, или можеби ќе бидам нешто сосем десетто.

Јас не можам да се замислам сега не по 20 години ајде да не ме избриши детето модератор чунки ова е рецензија за Ролинг Стонс мора се да биди по ПС (правило служба), по 20 години се замислувам како членот МИЛ ќе и го лижам газот на жената ми зошто само таа ќе ми дава пичка

Најголем бизнисмен во светот :vozbud: оженет човек со едно 3-4 деца и така ништо посебно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom