Kако се релаксирате?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
The`bItCh напиша:
Горе долу знаеме кој што го вади од такт, кој на што попиздува, се нервира и слично.. ајде сега да видиме кој како се релаксира? Што се ви е потребно за добра релаксација?

Мене ми е доволно едно добро сонче, исклучување од цивилизација, добар туш..

Spienje, muzika, gledanje film, dobar razgovor so onie koi gi sakam.........

Најмногу се релаксирам кога лежам во кревет и слушам музика.. И многу често заспивам на тој начин..

Релаксација? Што беше тоа? Немам многу време за тоа, ама кога имам пуштам добра chill out музика,земам книга и заборавам на сите други глупости, понекогаш возам велосипед за релаксација. Имам и други начини зависи од расположението.

Зошто сите, ама баш на ист начин се релаксирате?!

Кога зборувам по телефон со моето мачорче.....:back:

Понекогаш дома, со музика. Ама најубаво ми е на едно местенце близу мојата зграда...закон, никој не ми го знае тоа место...мозокот на пасење и COOLирање до мах.

Најубава рекласација ми е кога ке легнам и кога го слушам моето (и само моето) сонце по телефон. Толку се релаксираме, што дури вчера и заспа сонцето. :pos2: Ама ако не и се лутам. Дури себе си си ставам еден + бидејки мислам дека сум успеал да ја успијам после напорниот ден за да се одмори.

Колку несакам некој да ми дрнда цело време на глава кога сакам да се одморам или релаксирам сакам да сум сам,да слушам музика или да гледам некоја комедија и мозоков на пасење да го пуштам :icon_lol:

Со слушалките на глава.. тогаш се исклучувам од се... и за минимум 10 мин. сум тотално смирен и релаксиран без разлика колку сум бил изнервиран или напнат и сл.

Ќе си легнам на креветот, тотално ќе го опуштам телото и кулирам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom