Како се ослободувате од бесот?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
ЦИГАРА или напорна физичка работа

Од бесот....
Многу ми помага шетање онака сам по кејот на реката или по тивки улици.
Незнам едноставно ми успева.

маам едно јако кафе со цигарче и си пуштам транс...

2-3 кругчиња со количето низ град и во натре музиче до МАХ.

Prvo ke se iznaderam edno ubavo, dodeka ne slusnat komsiite, posle kafe pijam, i na kraj ili odam da se prosetam nekade ili legnuam da spijam(zavisi kakvo e vremeto).

па кога сум нервозна пушам многу цигари и пијам кафе а и се придерувам на тој шо ми е у близина

Мавам у зид или се дерам.

Размислувам да си купам вреќа за боксирање, многу ми е потребна!

Порано кршев телефони од земја, ама сега имам мачка :icon_lol: ме релаксира, си чилираме заедно...топ.

Слушам музика или играм тенис, замислувајќи дека топчето е оној што ме изнервирал. Дефинитивно помага.

Порано кршев телефони од земја, ама сега имам мачка :icon_lol: ме релаксира, си чилираме заедно...топ.

кога прочитав мачка прва помисла дека сега мачката ја малтретираш :/

...Се мрднувам и почнувам на сите да им замавнувам, да ги удирам... Онака им се подразвикувам на сите (ни криви ни дужни нормално)
ии Си пуштам некоја добра музика за да пеамм!!!

кога прочитав мачка прва помисла дека сега мачката ја малтретираш :/

баш напротив, мачката ми ја цица негативната енергија и кулира до мене моментално :icon_lol: се извинувам ако бев погрешно сватен :wink:

палам кола и ке свртам некој круг околу скопјево... ако не ми е у можност тоа ке зеам ке се возам со ролери или со точак а ако и тоа не е можно ке запалам некоја цигара више ( само некоја :) )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom