Како се ослободувате од бесот?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Најчесто слушам музика ,пеам ееептен гласно лол, или си црткам нешто ...и така.

Во повеќето моменти, го чувам во себе, си ќутам и се останато. Само кога сум бесен во врска со Македонија (многу ја сакам), може и некоја солза да протече.

Јас слусам македонски песни и многу ги обозавам :helou:

Јас играм need for spead и луд сум по неа и обозавам да возам кола :vozbud:

Бесот го ослободувам со трчање покрај Вардар си се опуштам целосно ветерот ме дува и јас си трчам,сега моментално имам огромен бес во мене ама неможам да трчам и неможам да се ослободам

Најчесто ми се случва да одам или в парк на трчање или Хераклеа, ама сеа по студот, се собира бесот во мене :)

излегувам надвор правам 2-3 круга да ме фати воздух, и се враќам дома, ако не ме фати воздух на кршење ми оди

излегувам надвор правам 2-3 круга да ме фати воздух, и се враќам дома, ако не ме фати воздух на кршење ми оди

Јас прво идам на кршење па на воздух

1. Retreat from the world
2. Ignore everyone
3. Listen to music and/or write poetry

Така некако... Кога сум бесен, никогаш не покажувам сила.

Со трчање , играње фудбал, кревање тегови,склекови и со лупање на главата од ѕидот..

Porano koga ke bev besna ili iznervirana od nekoj ili nesto nemozev so denovi da se smiram,no sega ako samo malku sum nervozna ili me izvadi nesto od takt odma mi se losi pa i da sakam nemozam nisto drugo da pravam osven da legnam da mi se smirat i misli i cuvstva i organizmot vo celost ili si pustam muzika da mi se relaksira glavata i po2,3 sata mi e podobro.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom