Како се ослободувате од бесот?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Со пикадо.
Си замислувам мета и гаѓам со тоа стрелките. Ако ме начекате да го утнам пикадото, значи сум смирена. Ако репетитивно гаѓам у центар, некој ептен ме накурчил.

Реално, цигара, две три, пет-шест, се добро привремено решение. На долги стази- пикадо, самострел, шат-ган, штодае, нешто ќе се најде при рака.

Бројам до 10 ама некогаш заборавам :)

Седам дома и слушам музика..и не зборам со никого.
Така ми поминува најбрзоо

Со музика,за се ми се наоѓа,и за депресија и за нервоза и за издувување,и затоа си има посебно значење за мене.
Се дешава некогаш и преку цртање,обично тогаш си цртам најпрецизни цртежи,ама ретко тоа,ептен ако не сум во допир со музиката.
Најретко се ослободувам со издеравање,кршење/тепање,плачење и слично,тоа ептен ако сум у ПМС.

пуштам музика шо ми носи прекрасни спомени и не мислам на тоа... баш како сеа...

Седам во соба пуштам тивка музика во тој момент најпријатно ми е кога сум сам или зјапам во некоја точка како забеган или чачкам по компјутерот и воала бесот за некое време го нема...

Слушам музика и си плачам, па заспивам и после сум као нова :pipi:

Пеам на глас, играм на добра песна..готвам..

Се карам со првата жртва која ќе ми се најде на патот и зборам се што ќе ми падне на уста (не на памет зашто не ни стигнува до памет) а ништо од тоа што го кажувам не го мислам нити пак посакувам...едноставно морам да викам и за десет минути сум ко нова...

Ако сум ептен во криза а немам жртва тогаш седнувам, пуштам музика и почнувам да пишувам... и пишувам,пишувам,пишувам и на крај ќе се заморам и ќе се смирам :)))

Nekogas se karam...glasno.:)
Nekogas pustam Metallica do daska...
Sega pred malku ova...

Зависи на кого(што) како ќе налетам. Некогаш на некој без везе се истурам, некогаш пуштам тв и гледам филм и заборавам на случката што ме разбеснила. Некогаш пуштам музика и се заборавам во песните. Некогаш може и перницата да го јаде :)
Како што реков зависи кој ќе ми се најде на патот. А најчесто вратите страдаат :)

Одам на тренинг..И сета нервоза ми испаѓа..Стварно..Подобар лек од ова нема..

Си пуштам Стронгхолд згазам два тројца и си терам работа цел ден ...xexexe

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom