Во последно време, омилена техника за ослободување од бесот ми е да останам рамнодушен, да не ме збеснат оние кои се ослободуваат од бесот со тоа што сакаат да ги направат и другите бесни.
pred izvesno vreme igrav edna igra na PC ama ne mozev da pominam edna staza pa taka 1000 pati probav ama nisto i na krajot komotno go izvadov DVD-to od DVD-player-ot i go skrziv ama bez vikanje tuku taka ......
Или го користам ова или го барам на брат ми да го гњавам или пак пуштам ептем гласна музика или пак се дерам како некоја будала зависи до колку ми е пукнат филмот
Ako me iznervirala nekoja igra na kompjuter ili Internetot nema konekcija mavam po masata,pustam muzika glasno i se deram,a ako me iznerviral nekoj nekogas kutam i se vozdrzuvam a nekogas pcujam i vikam i poluduvam.
Или седам СКРОЗ сама в соба, или ја викам другарка ми да зборам со неа, така најлесно ќе се изнадерам на неа, ќе ми кажува таа некои смешни глупости и одма ќе ми помине.
А ако она не е тука, МОРАМ да бидам сама, зашо кој и да ми се доближи ќе го спопукам, и ни крив ни должен тој ќе си го јаде
За да се смирам побрзо си пуштам некоја побавна музика за опуштање и набрзо таа нервоза се претвора во депресија, и после се јадам жива
Idam na vezbanje...ili tepam...
ili idam na karting...
me smiruva i koga gotvam...i slusam dobra muzika...
Ili zatvaram roletni,isklucuvam zvonce,telefoni...
dva dena Pink Floyd,Nina Simone i Enigma...
pomaga i da otidam na planina i da frlam malku kamcinja u nekoja rekicka..
Toa besot e zaebana kategorija...Zavisi kolku sum besen i dali toj covek mi gresel prethodno...
Ali koga ke isklucam....strasno!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.