Како се ослободувате од бесот?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Ne znam mavam segde,ali brzo se smiruvam:)

Kaj mene recisi ne se mnogubrojni tie napadi ali koga me atakiraat veruvajte ne bi sakale da ste do mene vo tie momenti:)
Vo takvite krizni slucai najcesto trcam po skali vo zgradata ili pustam glasna muzica koja me osloboduva od besot..

besna sum retko,duri i skoro nikogas..najcesto ne dozvoluvam neso do tolku da me iritira za da stanam besna!
Koga sum iznervirana vezbam aerobik po doma ili trcam niz park!Definitivno sakam da se iznavika edno ubavo i da mi olesni!posle nervozata i nejzinoto vlijanie,obozavam da izlezam na kafe so drugarkite!

секогаш го собирам бесот, собирам собирам ама ко ке го соберам и ко ке ми прекипе, тој со е крив за последниот бес го јаде за сите предходно, а ако сум збеснал поради некој предмет на пр. сум се потфатил или сум се удрил на несакање, предметот завршува во канта за отпадоци.

Кршам... што и да е...
само да не е нешто ептен вредно...

Ja najcesto se deram,vikam po kogo stignam.Nikako ne cuvam vo sebe,sekogas nekoj pati radi toa sto ja sum besna:nerv:

Ja se zatvaram vo soba...pustam muzika i si lezam na krevet....!!!!!

(si ja klucam sobata...)!!!

Наједноставно, БЕСНЕАМ ... Урлам, викам, тепам .. по потреба и кршам!

Аууу многу су лоша кога сум бесна...се дерам, тепам, хистеришам, фрлам работи насекаде, плачам....:kez:

Se deram, tresam mavam auu kako nekoe besno kuce sum :)

ми слушам музика на цел глас и пеам песнааа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom