Како се ослободувате од бесот?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
скокам по соба...пуштам музика до максиум...и се дерам...и за едно пола сат...преродена ...и папсана

ako mozham go pretepuvam toj/taa sho me iznerviral/a

hmmmmmmmmm
ja zaklucuvam vratata od mojata soba pustam muzika do daska peam i sizam..... a sum pustila i nekoja solza po potreba. p.s. Mi se desava i da im se isturam na mecinjata, pajcinjata, zajcinjata i pernicinjata vo mojata soba=)))))

Zimam gnetam neso (toa obavezno) blago po moznost...i si pustam muzika iligleam nekoj film i po 10min ke se smiram

Верувале или не , ја полнам кадата до горе (кнап) и после 10 минути сум како нов . :bip:

Slusam muzika glasno,ili stavam slusalici,a najvishe u tie momenti kef mi pravi Violent Revolution od Kreator,ali nema veze,zavisi za so se nerviram.Kako na primer vo momentov,slusam Seek&Destroy:)))

Сериозно ... кршам прозорци, али мн. мн. ретко се нервирам т.е. сум толку изнервирана па да бидам бесна.

Го чувам, го чувам и после одеднаш го истурам на некого или нешто. Многу лошо знам...

Им се дерам на сите кога сум многу нервозна а за да се смирам гледам некоја интересна серија на ТВ или слушам некоја смирена музиока...

Молчам. И после извесно време со ладна глава си го кажувам мислењето, или што и да е.

Излегвам со точакот да го јавам и дур не го расипам не престанвам да возам

jas vo denot se vadam od pamet edno 2-3 puti
a se smiruvam so Lionel Ritcie-hello

Koga sum besna, obavezno dve cokoladi i posle niv si se smiram :poss:

Кога сум бесна или трчам по скали горе-долу неколку пати или удирам во перници:pos: :pos:

Macedalien напиша:
Пуштам гласна музика и играм дур не испотам!
Исто нешто како тебе ам не играм дур не се испотам туку пуштам музика што знам дека ќе ме опушти и така или легнувам за да заборавам на све мада нема да заборавам ама тоа е некој период да заборавам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom